Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Με σύμμαχο τον καιρό πραγματοποιήθηκε η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Αριδαία

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και παρουσία πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Αριδαία.


Οι πολίτες εκμεταλλευόμενοι τη λιακάδα, βγήκαν στο κέντρο της Αριδαίας και χειροκρότησαν τα τμήματα που παρέλασαν με υπερηφάνεια.


Παρόν ήταν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, ο Βουλευτής Πέλλας της Ν.Δ. Διονύσης Σταμενίτης, οι Αντιδήμαρχοι Γιάντσης και Σέλκος, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕ Γιώργος Συλλέκτης, ο πρόεδρος της Αριδαίας Θοδωρής Ταρασίδης, ο πρώην Δημαρχος και υποψήφιος στις επόμενες εκλογές Δημήτρης Μπίνος, ο περιφερειακός σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης, εκπρόσωποι του στρατού, της πυροσβεστικής και της αστυνομίας κ.α.


Δείτε το φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:

















































































































































































































































6 σχόλια:

  1. Μπράβο σε όλα τα παιδιά συγχαρητήρια!Απλά όταν ανακοινώνεται ότι η παρέλαση θα γίνεται 11 να γίνεται κ όχι να ξεκινάει νωρίτερα οι υπεύθυνοι να ζητήσουν συγγνώμη από τον κόσμο για αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνήσω κ εγώ, η παρέλαση δεν είναι τα γενέθλια του παιδιού σου για να κόβεις όποτε θέλεις την τουρτα.... Υπάρχει ένα καταστατικό, υπάρχει ένα πρόγραμμα που α μη τι άλλο έχει αναρτηθεί κ είστε υποχρεωμένοι να το τηρείτε.... απαράδεκτο που ξεκίνησε πολύ νωρίτερα και πάρα πολλοί γονείς δε μπόρεσαν να δουν τα παιδιά τους... Μη ξεχνάτε πως δεν είμαστε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι για να καθόμαστε τέτοιες ημέρες... Δυστυχώς είμαι εργάτης κ πετάχτηκα για λίγο από τη δουλειά μου για να καμαρώσω το παιδί μου αλλά μάταια... Η παρέλαση είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα... και η συμφωνία με το παιδί μου ήταν ότι θα φύγω για λίγο από τη δουλειά για τον δω... Μεγάλη απογοήτευση από εμένα αλλά κ από το παιδί μου που για πρώτη φορά θα έκανε παρέλαση κ δεν είχε κάποιον δικό του (να τον δει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβώς πάρα πολλοί χάσαμε την παρέλαση γιατί ξεκίνησε πριν την προγραμματισμένη ώρα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος έχασε το πρόγραμμα και το καταστατικό για να το βρει ο δήμος Αριδαίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπραβο στα παιδιά γερά και καλοτυχα να είναι στην ζωή τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365