Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Αποπνεύστε αυτοπεποίθηση με το ντύσιμό σας: 3 χρήσιμα tips

Αποπνεύστε αυτοπεποίθηση με το ντύσιμό σας: 3 χρήσιμα tips
Ο τρόπος που ντυνόμαστε εκφράζει ένα κομμάτι του εαυτού μας και μας χαρακτηρίζει, είναι λογικό λοιπόν να επιθυμούμε να εκπέμπουμε αυτοπεποίθηση μέσα από τα καθημερινά μας outfits. 


Πως όμως θα το πετύχουμε αυτό; Είναι απαραίτητη προϋπόθεση να ντυνόμαστε με ακριβά ρούχα για να δείχνουμε confident; Ποιους συνδυασμούς θα πρέπει να αποφύγουμε; Αν όλα αυτά είναι ερωτήματα που σας απασχολούν παρακάτω θα βρείτε 3 χρήσιμα tips που θα σας βοηθήσουν να ντύνεστε με αυτοπεποίθηση γνωρίζοντας τα δυνατά σημεία της εμφάνισής σας και παίζοντας με τους συνδυασμούς. 

Βρείτε τα χρώματα που σας ταιριάζουν 

Ένα σημαντικό βήμα για να ντύνεστε με αυτοπεποίθηση είναι να γνωρίζετε ποια χρώματα σας ταιριάζουν και σας αναδεικνύουν. Το χρώμα είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για κάθε outfit και πρέπει να το χρησιμοποιήσετε υπέρ σας. Βρείτε τις αποχρώσεις που ταιριάζουν στην επιδερμίδα και το χρώμα των μαλλιών σας και στην συνέχεια φροντίστε να εξοπλίσετε την ντουλάπα σας με ρούχα σε αυτούς τους τόνους. Αν έχετε ανοιχτή επιδερμίδα θα σας προτείναμε τους γήινους φθινοπωρινούς τόνους του καφέ, μπεζ, χρυσό, κόκκινο και πορτοκαλί, ενώ αν το δέρμα σας είναι πιο σκούρο η καλύτερη επιλογή θα ήταν τα απαλά, ανοιξιάτικα χρώματα που θα χαρίσουν φως στην εμφάνισή σας. 

Σκεφτείτε τον σωματότυπο σας

Εκτός από ορισμένα basic fashion pieces, όπως τα t-shirts, τα γυναικεία πουκάμισα και τα τζιν παντελόνια, πολλά από τα υπόλοιπα ρούχα δεν είναι κατάλληλα για όλους τους σωματότυπους και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αναλογιστείτε ώστε να μπορέσετε να αποπνέετε αυτοπεποίθηση μέσα από τις ενδυματολογικές σας επιλογές. Η επιλογή των κατάλληλων ρούχων θα σας επιτρέψει να μην υποπέσετε σε στιλιστικά λάθη και θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τα δυνατά σημεία σας. Αν το σώμα σας έχει έντονες καμπύλες τονίστε τις επιλέγοντας τζιν ψηλόμεσα παντελόνια, crop top μπλουζάκια που δεν θα κρύβουν την λεπτή σας μέση και φορέματα εφαρμοστά που θα αγκαλιάζουν το σώμα σας. Αν πάλι ανήκετε στην κατηγορία γυναικών που διαθέτει λεπτά άκρα αλλά έχει περισσότερο όγκο στο πάνω μέρος αναζητήστε φορέματα σε Α γραμμή, φαρδιές μπλούζες συνδυασμένες με κολλητά παντελόνια και κοντές φούστες που θα αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια σας. Το να γνωρίζετε το σώμα σας είναι απαραίτητο για ένα iconic ντύσιμο, ξεκινήστε λοιπόν από εκεί!

Αποκτήστε το προσωπικό σας στυλ

Το στυλ είναι η ταυτότητα του ντυσίματός σας, είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να έχετε ένα στυλ που να σας χαρακτηρίζει. Είτε αγαπάτε το chic ντύσιμο με τα κομψά φορέματα, τις ρομαντικές μπλούζες και τα λεπτεπίλεπτα αξεσουάρ, είτε σας αρέσουν οι sporty εμφανίσεις με φόρμες, αθλητικά, puffer jackets και ζακέτες γυναικείες πλεκτές, το προσωπικό σας στυλ θα σας βοηθήσει να νιώθετε άνετα και να αποπνέετε αυτοπεποίθηση σε κάθε σας εμφάνιση. Το στυλ σας δεν χρειάζεται να είναι συμβατικό και μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικές επιλογές μέχρι να καταλήξετε στην fashion ταυτότητα που πραγματικά σας ταιριάζει. Το ντύσιμο είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρούν οι άλλοι όταν σας συναντούν φροντίστε λοιπόν να περάσετε τα κατάλληλα μηνύματα και να παρουσιάσετε τα στοιχεία του χαρακτήρα σας που επιθυμείτε μέσα από το προσωπικό σας στυλ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365