Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Αλμωπία: Εκτροπή οχήματος με 4 τραυματίες

Εκτροπή οχήματος
Εκτροπή οχήματος σημειώθηκε σήμερα σε περιοχή της Αλμωπίας, με 4 τραυματίες.

Συγκεκριμένα, η οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο του με αποτέλεσμα αυτό να βγει εκτός δρόμου και να τραυματιστούν και οι 4 κοπέλες από την Θεσσαλονίκη που επέβαιναν στο όχημα.

Οι 3 βρίσκονται στο νοσοκομείο της Έδεσσας, ενώ η τέταρτη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

2 σχόλια:

  1. Μακάρι με την βοήθεια του Θεού να πάνε όλα καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα νοσοκομεία διακομιστηκαν και όχι στην εκκλησία. Οι γιατροί θα βοηθήσουν να γίνουν καλά.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365