Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Σεπόλια: «Είχα συνδεθεί 5-6 φορές με τη 12χρονη και μετά το έκλεισα», δήλωσε πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά κάθε είδους εμπλοκή

Θύελλα αντιδράσεων αλλά και πολιτικές συζητήσεις προκάλεσε το Σαββατοκύριακο η διαγραφή μέλους του ΣΥΡΙΖΑ μετά από πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει εμπλακεί στην υπόθεση βιασμών και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.


Πανικό προκάλεσαν οι δηλώσεις που θέλουν πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, να εμπλέκεται στον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά κάθε είδους εμπλοκή.


«Μία μέρα, στα μέσα του καλοκαιριού, χρησιμοποίησα τη διαδικτυακή εφαρμογή blindchat και δε συνομίλησα με ανήλικο άτομο. Για ό,τι άλλο ακουστεί σχετικά με το όνομά μου, θα υπεραμυνθώ έναντι παντός νομίμου δικαιώματός μου με μηνύσεις και αγωγές», είπε ο ίδιος με ανακοίνωσή του, ενώ ακολούθησε η κατάθεσή του στις αστυνομικές Αρχές, όπου, σημείωσε: «Αναστατώθηκα όταν μου το είπε (σ.σ. ο δημοσιογράφος για την εμπλοκή μου) και μάλιστα με ρώτησε αν δεν με έχουν ενοχλήσει από την αστυνομία ή άλλοι δημοσιογράφοι.


Προσπαθούσα να καταλάβω τι έχει γίνει και της είπε ότι ''δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο από το τηλέφωνο. Θα μεταβώ στο αστυνομικό τμήμα'', όπως και έκανα.


Απευθύνθηκα στο τμήμα Ασφαλείας του Παλαιού Φαλήρου, όπου με παρέπεμψαν στην υπηρεσία σας. Λίγο πριν έρθω σε εσάς, κάλεσα πίσω την κυρία Δεϊβάνη, έχοντας λίγο επεξεργαστεί αυτό που μου ανέφερε και της είπα ότι θα απευθυνόμουν ο ίδιος στην αστυνομία. Εδώ και χρόνια έχω κάνει την εφαρμογή στο blindchat και είχα συνδεθεί 5-6 φορές και μετά το είχα κλείσει.


Τώρα πρόσφατα, μπορεί τον μήνα Μάιο ή Ιούνιο του 2022 να έκανα και πάλι εγγραφή. Συνομίλησα 2-3 φορές με διαφορετικά άτομα και δε μου δήλωσαν την ηλικία τους. Μου πρότειναν συνεύρεση με λεφτά χωρίς εγώ να αποδεχτώ κάτι τέτοιο.


Γενικότερα δε με ενδιαφέρει να έχω ερωτικές επαφές μέσω αυτού του ιστότοπου. Έχει τύχει σε στιγμιαία επαφή εντός συνομιλίας να κοινοποιήσω τον αριθμό κινητού τηλεφώνου μου. Επίσης, έχει τύχει να συνεχίσω τη συνομιλία με κάποια επαφή που έχω γνωρίσει από την εφαρμογή Viber.


Απ' όσο θυμάμαι, μία γυναίκα στον Πειραιά, 40 ετών, όπου απλά συνομιλούσαμε. Τον λογαριασμό που σας ανέφερα παραπάνω στην εφαρμογή τη συγκεκριμένη τον χρησιμοποιώ μόνο εγώ. Την πρόσβαση στην εφαρμογή την έκανα από το κινητό μου. Δεν έχω βγει ποτέ κάποιο ραντεβού με επαφή από την εφαρμογή επί πληρωμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365