Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Έφτασε στην Αλμωπία η Axion Hellas - Πραγματοποιήθηκε η ομιλία της ιστορικού Μαρίας Ευθυμίου (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις αναρτήσεις της Axion Hellas και τις φωτο

Δείτε τις αναρτήσεις της Axion Hellas και τις φωτο:


Πραγματοποιήθηκε η ομιλία της ιστορικού Μαρίας Ευθυμίου

Την αυλαία των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων της Axion Hellas στην Αλμωπία, άνοιξε η ιστορικός Μαρία Ευθυμίου με την ομιλία της «Θρησκεία, Οικονομία, Πολιτική, Ιδεολογία: Μεγάλες τομές στην παγκόσμια ιστορία» στο κατάμεστο Ξενιτίδειο Πολιτιστικό κέντρο Αριδαίας.


Τα ιατρεία της Axion Hellas στήθηκαν στην Πολύκαρπη

Ολα είναι έτοιμα! Τα ιατρεία της Axion Hellas στήθηκαν στην Πολύκαρπη Αλμωπίας και από αύριο 20 έως και τις 22 Οκτωβρίου, οι κάτοικοι των χωριών Ορμα, Μοναστηράκι, Πολύκαρπη, Σαρακηνούς, Μεγαπλάτανο και Κορυφή θα έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν απο γιατρούς 20 ειδικοτήτων.


Η ομάδα της Axion Hellas έφτασε στην Αλμωπία! 

Οι εθελοντές ετοιμάζουν τα ιατρεία προκειμένου να ξεκινήσουν αύριο νωρίς το πρωί οι προγραμματισμένες εξετάσεις των κατοίκων της περιοχής.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365