Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Προελαύνει ο Άρης Παλαιφύτου

Ήταν ένα παιχνίδι που έγειρε προς την μεριά των φιλοξενούμενων

Σπουδαίο διπλό για τον Άρη Παλαιφύτου, που πέρασε από τους Προμάχους επικρατώντας με σκορ 3-0 του τοπικού ΑΣ Πρόμαχοι και ζευγάρωσε τις νίκες του στο πρωτάθλημα της Α1.

Ήταν ένα παιχνίδι που έγειρε προς την μεριά των φιλοξενούμενων που έδειξαν πιo ομάδα, με παίκτες καλογυμνασμένους, που συνάντησαν την σθεναρή αντίσταση των γηπεδούχων, που όμως δεν είχαν τις λύσεις επιθετικά για να απειλήσουν τους αντιπάλους τους..

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκόρ στο 38’ με τον Δημήτρη Λιτοβολή, και στην επανάληψη συνέχισαν το ίδιο δυνατά και έφτασαν στο γκολ στο 63’ με τον Παναγιώτη Βακιρτζή να γράφει το 0-2, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στον Άρη.

Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι έψαξαν κι άλλα τέρματα της νίκης και εν τέλει κατάφεραν να σκοράρουν στο 90’ με τον Κώστα Φαρμάκη για το 0-3 και αφού νωρίτερα ο Μάκης Τοπάλης στο 70’,  δεν κατάφερε να νικήσει σε εκτέλεση πέναλτι τον Βασίλη Μπελητάσιο, γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Αποβλήθηκε στο 67’ ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων Πέτρος Δεληγιανίδης.

 Πολύ καλή ήταν η διαιτησία των κ.κ Κεσίσογλου Γ., Βλαδίκας, Τσαλκάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365