Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Κουμπαράδες αγάπης της ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας για την συντοπίτισσα μας Δήμητρα Γκιαβουροπούλου

Δελτίο Τύπου

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι του ''Βοήθεια στο Σπίτι'' της   σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας ενημερώνουν πως στο πλαίσιο οικονομικής στήριξης υπαλλήλου του Δήμου Αλμωπίας που πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση ανοικτής καρδιάς έχουν τοποθετηθεί κουμπαράδες στα παρακάτω σημεία της πόλης έτσι ώστε να συμβάλλουμε όλοι με τον οβολό μας και να σταθούμε δίπλα της για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα έξοδα.

Καφέ μπουγάτσα Quality   στην κεντρική πλατεία

Καφέ veranda στην κεντρική πλατεία

Αρτοζαχαροπλαστείο Βαδάς

Μανάβικο Ιγνατίδη

Καφέ venture (Βένος)

Καφέ Casablanca

Καφέ IRISH

Καφέ COUP

Kαφέ SOCIAL

Καφέ BLUE NOTE (Σωτήρης)

Καφέ Αερικό (Σπύρος)

Καφέ Νέμεσις

Καφέ μπουγάτσα corner (κεντρικό δρόμο)

Ταβέρνα μεζεδοπωλείο ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365