Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

ΕΠΟ: Κρίσιμη συνεδρίαση της ΕΕ τη Δευτέρα – Προς άρση της αναστολής

Η πίεση από τις Ενώσεις είναι μεγάλη

Η ΕΠΟ καλείται να αποφασίσει την επανέναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.


Η νέα τροπολογία για Μητρώο και η τελευταία παράταση για ένταξη σε αυτό δεν ικανοποίησαν την ΕΠΟ, ωστόσο δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για καθυστέρηση. Η Εκτελεστική Επιτροπή, που θα συνεδριάσει τη Δευτέρα, έχει την εξουσιοδότηση από τη ΓΣ της Ομοσπονδίας να αποφασίσει για το μέλλον της αναστολής της δράσης στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.


Η πίεση από τις Ενώσεις είναι μεγάλη για άρση της αναστολής και επιστροφής στη δράση, κάτι που αποτυπώνεται και στη σχετική επιστολή της ΕΠΣ Μακεδονίας, την οποία φέρεται να έχουν υπογράψει 30 ακόμη Ενώσεις.


Στην ΕΠΟ αναμένεται να εξετάσουν την τροπολογία που κατατέθηκε και να αποφασίσουν για το αν θα ξεκινήσουν και πάλι τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, λαμβάνοντας υπόψη και τη στάση των Ενώσεων.


Σε περίπτωση όμως που δεν ληφθεί απόφαση για την άρση της αναστολής, η Ομοσπονδία θα οδηγηθεί σε νέα Γενική Συνέλευση στις 25/10.


Εάν πάντως αποφασιστεί η επανέναρξη των πρωταθλημάτων, τότε θα δρομολογηθούν άμεσα οι εξελίξεις και στη Γ’ Εθνική. Θα καταρτιστούν οι 4 όμιλοι και θα οριστεί ημερομηνία για την κλήρωση και τη σέντρα του πρωταθλήματος.


Πηγή: Onsports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365