Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Πανελλήνιο πρωτάθλημα και κύπελλο ENDURO στη Σκύδρα (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση της Δημάρχου Σκύδρας

Δείτε την ανάρτηση της Δημάρχου Σκύδρας:


Πανελλήνιο πρωτάθλημα και κύπελλο ENDURO στη Σκύδρα, σήμερα.

Γέμισε η πόλη μας και τα καταστήματα μας, από αθλητές και φίλους της μηχανής.

Τους καλωσορίζω όλους στην πόλη και το δήμο της Σκύδρας, στον τόπο με τους φιλόξενους ανθρώπους, στον τόπο με την πλούσια, άφθονη φρουτοπαραγωγή που εφοδιάζει όλη την Ελλάδα και εξωτερικό.

Θέλω  να συγχαρώ τον Αθλητικό Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Σκύδρας, τον πρόεδρο, τα μέλη του Δ.Σ. και όλους αυτούς που στηρίζουν τον όμιλο, γι αυτήν την μεγάλη διοργάνωση σε επίπεδο Πανελλαδικό. Να τους συγχαρώ που από αγάπη για  την μηχανική, αφιερώνουν ατελείωτες ώρες προσωπικής εργασίας και πόσο όμορφα συνεργάζονται για να πετύχουν το σκοπό τους... 

Είμαι χαρούμενη που ο όμιλος ιδρύθηκε επί ημερών μας, είμαι χαρούμενη που στηρίξαμε με κάθε τρόπο και μέσο το σύλλογο.

Εύχομαι λοιπόν σε όλους τους συμμετέχοντες και επισκέπτες της πόλης μας, καλό αγώνα, να έχουν πάντα υγεία όλοι τους και με κέφι να πραγματοποιούν ασφαλείς και χαρούμενες διαδρομές σε όλη την Ελλάδα!

Καλημέρα Σκύδρα μας!

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365