Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Σύσκεψη σωματείων και φορέων νομού Πέλλας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου
Με πρωτοβουλία σωματείων και φορέων του νομού Πέλλας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου σύσκεψη για την προετοιμασία της πανελλαδικής απεργίας στις 9 Νοέμβρη. 
Στη σύσκεψη πήραν μέρος τα παρακάτω σωματεία και φορείς του νομού: 

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ημαθίας – Πέλλας
Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα Νομού Πέλλας
Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας – Πέλλας
Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας (ΕΝΙΠ)
Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών, μέλος της ΟΓΕ
Αγροτικός Σύλλογος Κρύας Βρύσης “ΟΜΟΝΟΙΑ”

Επιπλέον, μέλη από:  Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Γιαννιτσών και Περιχώρων, Σύλλογο Δασκάλων Γιαννιτσών, Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων Κεντρικής Μακεδονίας ΣΕΕΑΝ, Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Γιαννιτσών, Σωματείο Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Σύλλογο Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας (παράρτημα Πέλλας), Σωματείο Περονοφόρων Οχημάτων, Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Πέλλας, Σύλλογο Λογιστών Νομού Πέλλας, Σωματείο Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών Ν. Πέλλας.

Μέσα από τη συζήτηση αναδείχθηκαν τα οξυμένα προβλήματα για όλους τους κλάδους και ταυτόχρονα η ανάγκη να οργανωθεί άμεσα η αγωνιστική απάντηση από όλα τα σωματεία, τους εργαζόμενους, το λαό. 

Η σύσκεψη κατέληξε σε αγωνιστική προετοιμασία μέσα από πρωτοβουλίες για το επόμενο διάστημα έως και την ημέρα της μεγάλης πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας στις 9 Νοέμβρη, που πρέπει να γίνει στόχος να νεκρώσουν τα πάντα στο νομό. 

Καλούμε κάθε συνδικαλιστή, τα σωματεία, τους φορείς του νομού να προβούν άμεσα σε γενικές συνελεύσεις, συσκέψεις, περιοδείες στους χώρους δουλειάς. Να φτάσει παντού το μήνυμα της απεργίας, το μήνυμα της αγωνιστικής διεκδίκησης. Δίνουμε όλοι το “παρών” στις αγωνιστικές πρωτοβουλίες που αποφασίστηκαν για το επόμενο διάστημα:

Δευτέρα 24 Οκτωρίου, 10π.μ. Κατάστημα ΔΕΗ Γιαννιτσών
Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, 10π.μ. ΟΑΕΔ Γιαννιτσών
Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, 10π.μ. ΟΑΕΔ Αριδαίας
Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, 10π.μ. Κατάστημα ΔΕΗ Έδεσσας 
Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, 10π.μ. ΙΚΑ Γιαννιτσών
Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα Κέντρα Υγείας Κρύας Βρύσης και Αριδαίας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365