Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Αλμωπία: Συνεχίζονται οι δράσεις της Axion Hellas - Τι δήλωσε η πρόεδρος Sandy Korma στο OPEN (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Δείτε τις αναρτήσεις της Axion Hellas

Δείτε τις αναρτήσεις της Axion Hellas, καθώς και φωτογραφίες από την δράση που πραγματοποιήθηκε στην Πιπεριά σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Σύλλογο του χωριού "Εστία", όπου παρουσιάστηκαν τοπικά προϊόντα ενόψει της γιορτής Τσίπουρου.


Δίνουμε μια νέα ζωή στα πλαστικά παιχνίδια

Δίνουμε μια νέα ζωή στα πλαστικά παιχνίδια μέσα από τη νέα μας συνεργασία με τη BlueCycle και την Playroom Art Kids. Τα παιδιά ξεχώρισαν παλιά παιχνίδια που δε χρειάζονται, ώστε να τα χαρίσουν σε άλλα παιδιά ή να τα τοποθετήσουν στους κάδους που έχουν τοποθετηθεί στα σχολεία! Mέσα στο εργαστήριο του BlueCycle θα ανακυκλωθούν και μεταμορφωθούν σε καινούργια παιχνίδια, έτοιμα για νέες δημιουργικές ιστορίες τα οποία θα παραδοθούν στα σχολεία της Ορμας, της Πολυκάρπης, των Σαρακήνων και της Αριδαίας.


Η Πρόεδρος της Axion Hellas παιδίατρος Sandy Korma μίλησε στην εκπομπή «Εμείς»

Η Πρόεδρος της Axion Hellas παιδίατρος Sandy Korma μίλησε στην εκπομπή «Εμείς» για τη 12η δράση των εθελοντών στα ακριτικά χωριά της Αλμωπίας. Ευχαριστούμε θερμά τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN για την ανάδειξη του έργου της Axion Hellas!


Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365