Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Λουτρά Πόζαρ: Ολοκληρώθηκε η περιβαλλοντική μελέτη - «Νομιμοποιήθηκε και το τελευταίο κεραμίδι»

«Πλέον έχει νομιμοποιηθεί ακόμα και το τελευταίο κεραμίδι»
Μια είδηση έκρυβε η παρουσίαση της πρωτοποριακής υπηρεσίας εξυπηρέτησης και πληροφόρησης του πολίτη, με την νέα ψηφιακή μέθοδο του QR code, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλμωπίας.

Παρόν στην παρουσίαση ήταν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι ολοκληρώθηκε η περιβαλλοντική μελέτη στην Λουτρόπολη και όπως είπε χαρακτηρίστηκα, «πλέον έχει νομιμοποιηθεί ακόμα και το τελευταίο κεραμίδι».

Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη για τα Λουτρά Πόζαρ, τα οποία συνεχίσουν απρόσκοπτα την λειτουργία τους, με νομιμότητα και χωρίς κανένα βραχνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365