Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Ωραίες στιγμές για τις οικογένειες Καραγιαννίδη και Τσόρμπα (ΦΩΤΟ)

Ωραίες στιγμές για τις οικογένειες Καραγιαννίδη και Τσόρμπα

Ένα πολύ ωραίο στιγμιότυπο είδαμε στην φιλική αναμέτρηση Ακρίτας Σωσάνδρας - Μ. Θύελλα Λυκοστόμου στο γήπεδο των Προμάχων, όπου τέθηκαν αντίπαλοι τόσο ο επιθετικός του Ακρίτα, Γιώργος Καραγιαννίδης με τον αδερφό του Γρηγόρη τερματοφύλακα των Λύκων, όσο και ο Βασίλης Τσόρμπας μέσος των Λύκων, με τον αδερφό του Ευθύμη, αμυντικό του Ακρίτα.

Νικητές στον αγωνιστικό χώρο οι Λύκοι στο φινάλε, με τα ανάλογα πειράγματα να έχουν την τιμητική τους στο τέλος του αγώνα.

Βέβαια σήμερα τα πράγματα ήταν χαλαρά, καθώς το παιχνίδι ήταν φιλικού χαρακτήρα, σίγουρα θα είναι διαφορετικά στο πρωτάθλημα, εκεί όπου η ανδρεναλίνη αναμένεται να είναι είναι στα ύψη, δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α1.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365