Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Ευχαριστήριο της Δόξας Π. Μυλοτόπου

Ευχαριστήριο
Η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες της Δόξας Π. Μυλοτόπου ευχαριστούμε τον Ν. Πυρσό Πετριάς για την υπέροχη φιλοξενία σας, στο μεταξύ μας φιλικό παιχνίδι. Αξίζετε πολλά περισσότερα από ένα απλό ευχαριστώ και δεχθείτε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες!

Ευχόμαστε καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Με τιμή το ΔΣ της Δόξας Π. Μυλοτόπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365