Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Αριδαία: Όπου θέλει παρκάρει ο καθένας

Μια νοοτροπία απαράδεκτη
Πολυ έντονο παραμένει το πρόβλημα στάθμευσης στην πόλη της Αριδαίας και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως παρκάρει όπου θέλει ο καθένας.

Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως τις πρωινές ώρες, αλλά και βροχερές μέρες όπως η σημερινή. Σε πολλές περιπτώσεις και σε κάποιους δρόμους της Αριδαίας συναντάμε διπλοπαρκαρισμένα οχήματα και από τις δύο πλευρές, κάτι που κάνει την κυκλοφορία των οχημάτων πολύ δύσκολη.

Είναι ενδεικτικό πως αν σε κάποια σημεία κάνει την εμφάνιση της η αστυνομία, οι οδηγοί εμφανίζονται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και παίρνουν τα οχήματα τους για να γλυτώσουν την κλήση. Μόλις όμως φεύγει η αστυνομία ο δρόμος γεμίσει σε 5 λεπτά διπλοπαρκαρισμένα.

Μια νοοτροπία απαράδεκτη, η οποία πρέπει επιτέλους να αλλάξει.

Επίσης μεγάλο πρόβλημα στους χώρους στάθμευσης δημιουργούν καταστήματα ή και μεμονωμένοι κάτοικοι, οι οποίοι με διάφορους τρόπους, είτε με καρέκλες, είτε με τελάρα, είτε με αυτοσχέδια πλαστικά κολωνάκια, "κρατάνε" θέσεις πάρκινγκ, μόνο για τους ίδιους, κάτι το οποίο είναι παράνομο.

13 σχόλια:

  1. Μην φωνάζεις.....θα ξυπνήσει ο διοικητής!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ ο άλλος με κλειστό μαγαζί, έχει 2 μηχανάκια παρκαρισμένα μπροστά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μαστίγιο και καρότο,και θα δουν μετά αν παρκάρουν παράνομα αν βάζουν τελάρα και καρέκλες.
      Αλλά ποιος?
      Η αστυνομία της Αριδαίας κοιμάται ύπνο βαθύ και ατάραχο

      Διαγραφή
  3. Επιτέλους ας θίξει κάποιος και αυτό το θέμα η κατάσταση είναι τραγική δεν υπάρχει πιστεύω χειρότερη πόλη - χωριό. Ας βρεθεί επιτέλους μια λύση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πώς λέει το άρθρο
    - αν σε κάποια σημεία κάνει την εμφάνιση της η αστυνομία ( εδώ γελάμε )
    Θα μου πεις γιατί.
    Γιατί νομίζω δεν είναι η δουλειά τους να κάνουν εμφάνιση, αλλά αυτό που λέει ο νόμος.
    Στην συνέχεια το άρθρο λέει
    -μολις όμως φεύγει η αστυνομία ο δρόμος γεμίζει σε λίγα λεπτά. ( Εδώ γελάμε δις )
    Αν στο πρώτο πέρασαν έκαναν αυτό που έπρεπε,να βεβαιώσουν παραβάσεις δηλαδή,δεν θα επέστρεφε ΚΆΝΕΙΣ να παρκάρει παράνομα.
    Αλλά που να ανοίξει η πόρτα,που να κατέβει κάτω που να πιάσει τον στύλο να γράψει την παράβαση. ( Εδώ γελάμε τρις )
    Το καλοκαίρι είχαμε τα μηχανάκια την ηχορύπανση και διάφορα άλλα φαιδρα.
    Τώρα με την παραμικρή κακοκαιρία οι περισσότεροι παρκάρουν όπου και όπως θέλουν.
    Η αστυνομία της Αριδαίας ΑΝΎΠΑΡΚΤΗ
    Διακοσμητική, γλάστρες ,δεν κάνουν τα αυτονόητα.
    Ήθελα να ξέρω αν ήταν στον ιδιωτικό τομέα τι θα έκαναν?
    Θα ήταν ήδη απολυμενοι σπίτι τους νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για το έλλειμμα παιδείας των μαμελουκων κατοίκων της Αλμωπιας θα αναφέρει κάποιος από εσάς; Φταίει η αστυνομία όταν το ζώο έρχεται από το χωριό του στο μεγάλο χωριό και αφήνει το αυτοκίνητο του όπου γουστάρει χωρίς να λογαριάζει κανέναν; Πού είναι η παιδεία του καθένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή σε κόβω για αστυνομικό με αυτά που λες,θα συμφωνήσω με τον άλλο που είπε παραπάνω πως αν κάνατε αυτό που πρέπει και δεν ήσασταν απλοί παρατηρητές και οι Μαμελούκοι θα έβαζαν μυαλό.
      Αλλά έτσι μάθατε να είσαστε ανύπαρκτοι

      Διαγραφή
  6. Έχω μαγαζί με αρκετό κόσμο . Στον δρόμο μου σταματάνε πολλά αυτοκίνητα και από τις δυο πλευρές. Στην απέναντι ακριβώς πλευράς μου δρόμο είναι μια σιχαμένη γειτόνισα με τη κόρη και το γιο της οι οποίοι όταν παρκενει αυτοκίνητο για 2 λεπτά να ψωνίσει και να φύγει, νευριάζουν τόσο πολύ λες και ο δρόμος είναι ιδιοκτησίας τους και δεν αφήνουν κανέναν να παρκάρει μπροστά από το σπίτι τους για 2-3 λεπτά. Να αναφέρω ότι μας έκαναν ολόκληρη φασαρία για αυτό το θέμα με χυδαίες βρισιές πολύ πρόστυχες ειδικά στη μητέρα μου τύπου θα σε για….σω και πάρε τα αρ…ια μου και στον πατέρα μου έλεγαν ότι θα τον δείρουν στο ξύλο, να αναφέρω ότι αυτός είναι μόλις 30 ετών και οι γονείς μου στα 50. Αλλά πολλά έχει αυτή η ιστορία αλλά το θέμα είναι ότι σαν λαός έχουμε ξεφύγει και ειδικά κάποιοι νομίζουν ότι όλα είναι δικά τους επειδή δήθεν έχουν παραπάνω χρήματα . Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με αλάρμ πίνουνε καφέ...τι περιμένεις μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο 4.56 μάλλον δεν κατάλαβε το πρόβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με μια βόλτα στην Βέροια και στην Έδεσσα θα σας κάνει να ανάψετε κεράκι που είστε Αριδαία και παρκάρετε το πολυ στο 10λεπτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν μάθεις να τηρείς του νόμους δεν χρειάζεται να στους επιβάλει καμία αστυνομία....όποιος μπορεί ας το καταλάβει και ίσως γίνουμε κοινωνία μέχρι τότε παραμένουμε κοπάδι από πρόβατα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ανύπαρκτη αστυνομία της Αριδαιας, σε συνδυασμό με την ΠΟΥΘΕΝΑ δημοτική αρχή, που θα μπορούσε να πιέσει τον κάθε διοικητή, φέρνουν αυτό το χάος και την τραγική κατάσταση που ζούμε. Σαφέστατα και δεν αναιρεί κανείς οτι η πλειοψηφία των κατοίκων είναι ανύπαρκτης παιδείας ή στην καλύτερη του βύσματος και σβησίματος της κλήσης, αυτό όμως θα έπρεπε να θορυβήσει τους υπεύθυνους - ανεύθυνους ένα παραπάνω !

    Όσο για τον 9,13 που μιλάει για Έδεσσα και Βέροια , μάλλον δεν έχει πάει ΠΟΤΕ δεν εξηγείται αλλιώς ! Ας συγκρίνουμε την Αριδαία το χωριό των 6,000 και με την Αθήνα των 5 εκατ.... κι εκεί κίνηση έχει και πρόβλημα για πάρκινγκ....Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365