Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Απίθανο σκηνικό: Η Φαίη Σκορδά κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο που διαφήμιζε – «Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι έγινε στον αέρα της εκπομπής με τη Φαίη Σκορδά

Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής η Φαίη Σκορδά παρουσίασε το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που δίνει δώρο η εκπομπή. Η παρουσιάστρια, αρχικά, αφού έψαχνε να βρει από πού ανοίγει η πόρτα, στη συνέχεια μπήκε μέσα, την έκλεισε, αλλά δεν μπορούσε να βγει.


Όταν συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί να βγει, άρχισε να φωνάζει και να γελάει παράλληλα: «Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία! Πώς βγαίνω από ‘δω; Έχω κλειστοφοβία, βγάλτε με».


Η Φαίη Σκορδά είπε, επίσης, αφού βγήκε από το αυτοκίνητο: «Αγχώθηκα, λέω θα πατήσω τίποτα και θα πουν ότι κατέστρεψα το αυτοκίνητο. Παναγία μου, παιδιά, δύσκολο πράγμα».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365