Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Σοκ στην Κόρινθο: Απήγαγε τη σύζυγό του, την βίασε και αποπειράθηκε να την κάψει ζωντανή

Τον εφιάλτη έζησε μια 28χρονη γυναίκα στην Κόρινθο

Την καταγγελία έκανε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, το θύμα στο ΑΤ Κορίνθου ενώ ο δράστης μετά τις πράξεις του εξαφανίστηκε και τον αναζητούν οι αρχές.

Τον εφιάλτη έζησε μια 28χρονη γυναίκα στην Κόρινθο στα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της.


Όλα συνέβησαν ξημερώματα της Τετάρτης (28/9) έξω από το σπίτι της, στην Αλμυρή Κορινθίας όπου ο 33χρονος, της είχε στήσει «καρτέρι».


Σύμφωνα με το dmnews.gr, όταν η 28χρονη βγήκε έξω, ο δράστης την επιβίβασε με το ζόρι στο αυτοκίνητό της και αφού μπήκε στη θέση του οδηγού και ασφάλισε τις πόρτες κατευθύνθηκε προς τον Ισθμό. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, την χτυπούσε με τα χέρια του στο κεφάλι και στο σώμα.


Στη συνέχεια, οδήγησε το αυτοκίνητο σε στενό ερημικό δρόμο στην περιοχή της Κυρά – Βρύσης και αφού την έγδυσε, άρχισε να την απειλεί και στο τέλος άναψε έναν αναπτήρα και της έκαψε τα μαλλιά. Έπειτα την πήρε και την πήγε στο σπίτι των γονιών του, στην Κόρινθο και την βίασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365