Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Αριδαία: Δράση με αφορμή την ημέρα πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Μια όμορφη δράση με αφορμή την ημέρα πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού διοργάνωσε ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Αριδαίας.

Συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης βρέθηκαν στην Κεντρική Πλατεία της Αριδαίας ιατροί και νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας Αριδαίας, οι οποίοι ενημέρωσαν τις γυναίκες για την σημασία της πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού. Στην Κεντρική Πλατεία της Αριδαίας βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Γιάντσης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το ιατρικό προσωπικό.

Τέλος αξίζει να τονιστεί πως ο σύλλογος Πολύκλειτος φιλοτέχνησε ένα καβαλέτο με το σήμα της εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού. 

Ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Γιάντσης δήλωσε:

"Σήμερα οι γυναίκες της Αλμωπίας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν τον καρκίνο του Μαστού. Ο Καρκίνος αν βρεθεί έγκαιρα μπορεί να θεραπευτεί, ειδικά στη σημερινή εποχή με την εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης. Ευχαριστώ τους ιατρούς, τους νοσηλευτές και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αριδαίας για την συνεργασία αλλά και την ενημέρωση που παρείχαν στις γυναίκες της Αλμωπίας. Εμείς ως δημοτική αρχή στηρίζουμε δράσεις ενημέρωσης αλλά και στέλνουμε το μήνυμα πως η πρόληψη σώζει ζωές"








2 σχόλια:

  1. Όλα αυτά θα ήταν πολύ ωραίο να τα μαθαίνουμε πριν γίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα,να δημοσιεύονται στα μέσα του διαδικτύου αλλά κ στο τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365