Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Επίδομα θέρμανσης με πληρωμές δυο ταχυτήτων

Αυξημένη είναι η ζήτηση για αγορά πετρελαίου θέρμανσης σε σχέση με πέρυσι

Όπως τόνισε ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, οι παλαιοί δικαιούχοι θα πληρωθούν το επίδομα θέρμανσης μέχρι 10 Δεκεμβρίου ενώ οι νέοι δικαιούχοι μέχρι 31 Δεκεμβρίου.

Αυξημένη είναι η ζήτηση για αγορά πετρελαίου θέρμανσης σε σχέση με πέρυσι, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, προαναγγέλλοντας ότι θα δοθούν προκαταβολές του επιδόματος θέρμανσης ανεξάρτητα με από την ποσότητα που θα βάλουν οι δικαιούχοι του προγράμματος.


Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε:


«Αυτό που διαφοροποιείται φέτος είναι το εξής: γι' αυτούς που ήταν δικαιούχοι του επιδόματος πέρυσι και υποβάλλουν τα στοιχεία μέχρι μέσα Νοεμβρίου, ο σκοπός είναι να λάβουν φέτος το περσινό ποσό, μέχρι 10 Δεκεμβρίου, και όποιος συμψηφισμός να γίνει μελλοντικά, το 2023».


Ωστόσο, όπως διευκρίνισε, οι καινούργιοι δικαιούχοι θα λάβουν το πρώτο μέρος του βοηθήματος στις 31 Δεκεμβρίου.


Συγκεκριμένα, αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών ο κ. Σταϊκούρας είπε ότι «Η πλατφόρμα θα ανοίξει αφού υπογραφεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) τις επόμενες ημέρες και θα υπάρχει καταληκτική ημερομηνία μέχρι 15 Δεκεμβρίου, ώστε η πρώτη πληρωμή να γίνει τέλος Δεκεμβρίου, η δεύτερη τέλος Φεβρουαρίου και η τρίτη τέλος Απριλίου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365