Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Πληρωμές e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως 28 Οκτωβρίου – 2,1 δισ. ευρώ σε 4 εκατ. δικαιούχους

Θα εκταμιευθούν συνολικά γύρω στα 2,1 δισ. ευρώ σε περισσότερους από 4 εκατομμύρια δικαιούχους

Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εργασίας τι καταβάλλεται από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 28 Οκτωβρίου. Συνολικά εκτιμάται ότι θα καταβληθούν περίπου 2,1 δισ. ευρώ σε πάνω από 4 εκατομμύρια δικαιούχους.


Από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης) για την εβδομάδα 24 – 28 Οκτωβρίου το Υπουργείο Εργασίας ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθεί, μεταξύ άλλων, η καταβολή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων Νοεμβρίου.


Θα εκταμιευθούν συνολικά γύρω στα 2,1 δισ. ευρώ σε περισσότερους από 4 εκατομμύρια δικαιούχους.


Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων:


1. Από τον e-ΕΦΚΑ θα γίνουν, την ερχόμενη εβδομάδα, οι εξής καταβολές:


– Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου θα καταβληθούν 536,3 εκατ. ευρώ για τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις Νοεμβρίου σε 945.265 συνταξιούχους από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.


– Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου θα καταβληθούν 772,1 εκατ. ευρώ σε 1.512.142 συνταξιούχους του Δημοσίου, του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, των τραπεζών και του ΟΤΕ, των οποίων ο ΑΜΚΑ λήγει σε 1, 3, 5, 7 και 9.


– Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου θα καταβληθούν 773,5 εκατ. ευρώ σε 1.514.618 συνταξιούχους του Δημοσίου, του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, των τραπεζών και του ΟΤΕ, των οποίων ο ΑΜΚΑ λήγει σε 0, 2, 4, 6 και 8.


– Την επόμενη εβδομάδα θα καταβληθούν 15 εκατ. ευρώ σε 600 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ.


– Τέλος, θα καταβληθούν 192.000 ευρώ σε 1.161 ασφαλισμένους για ληξιπρόθεσμες παροχές υγείας.


2. Από τη ΔΥΠΑ θα γίνουν οι εξής καταβολές:


– 14 εκατ. ευρώ σε 41.000 δικαιούχους για καταβολή επιδομάτων ανεργίας και λοιπών επιδομάτων.


– 19 εκατ. ευρώ σε 16.000 δικαιούχους στο πλαίσιο επιδοτούμενων προγραμμάτων απασχόλησης.


– 4 εκατ. ευρώ για 300 συμμετέχοντες σε προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα (καταβολή εισφορών σε φορείς).


– 1,5 εκατ. ευρώ σε 2.500 μητέρες για επιδοτούμενη άδεια μητρότητας.


Επίσης, σημειώνεται ότι οι συντάξεις ανασφάλιστων υπερηλίκων και τα προνοιακά επιδόματα του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για τον μήνα Οκτώβριο θα καταβληθούν, όπως προβλέπεται, κατά την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, δηλαδή τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365