Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Συνάντηση εργασίας Χρ. Μπάτση και Ι. Τζαμτζή

Δελτίο Τύπου

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Αλμωπίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Δήμο Αλμωπίας.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος ο Δήμαρχος Αλμωπιας Χρήστος Μπάτσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας Δημήτρης Βέσκος, οι αντιδήμαρχοι Ιωάννης Κετικίδης και Ιωάννης Σέλκος αλλά και υπηρεσιακοί παράγοντες. Θέματα της συνάντησης ήταν το πλαίσιο συνεργασίας του Δήμου Αλμωπίας με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας αλλά και η υλοποίηση του τεχνικού προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στα όρια του Δήμου Αλμωπίας. 

Συγκεκριμένα τέθηκαν θέματα που αφορούν το οδικό δίκτυο, το φωτισμό, συντήρησης ιστορικών μνημείων και εκκλησιών αλλά και αντιπλημμυρικά έργα. 

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης σε σύντομη δήλωση του ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζη για την άριστη συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365