Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πραγματοποιήθηκε το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου στους Προμάχους

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia36

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής το φιλικό τουρνουά ποδόσφαιρου στους Προμάχους Αλμωπίας. Ο σκοπός του τουρνουά ήταν φιλανθρωπικός και όλα τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν σε συνάνθρωπο μας που τα έχει άμεσα ανάγκη. 


Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες, ΑΣ Πρόμαχοι, Ελπίδες Προμάχων, Ακρίτας Σωσάνδρας και Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου, με τους προπονητές του να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα εν όψη των επίσημων υποχρεώσεων οι οποίες αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα.


Για την ιστορία η νικήτρια του τουρνουά ήταν η ομάδα του Λυκοστόμου.


Στο πρώτο ημιτελικό αναμετρήθηκε ο ΑΣ Πρόμαχοι με τις Ελπίδες Προμάχων με τον ΑΣ να επικρατεί με σκορ 0-3. Τα τέρματα σημείωσαν Ιωάννου 2, Παπαντωνίο.


Στον δεύτερο ημιτελικό αναμετρήθηκε ο Ακρίτας Σωσάνδρας με την Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου, με το παιχνίδι να τελειώνει ισόπαλο με 2-2 και να χρειάζεται η διαδικασία των πέναλτι με τους Λύκους να είναι πιο ψύχραιμοι και να παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό. Τα τέρματα σημείωσαν Νάνος Γ. και Μονογενίδης της Θύελλας και Παπαδόπουλος του Ακρίτα, ενω ο Ακρίτας είχε και χαμένο πέναλτι με τον Μποζίνη το οποίο έπιασε ο Καραγιαννίδης.

Στην διαδικασία των πέναλτι για τους Λύκους ευστόχησαν οι Νάνος Γ., Παπασυμεών, Οξύζογλου, ενώ αστόχησε ο Τσόρμπας Β., ενώ για τον Ακρίτα ευστόχησαν οι Ντόγκαρης και Μποζίνης και αστόχησαν οι Παπαδόπουλος, Κουτρούμπαλος και Κοντακτσής.


Στον τελικό οι δύο νικήτριες ομάδες αναμετρήθηκαν μεταξύ τους με την Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου να επικρατεί στα πέναλτι με σκορ 3-1, η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΛΠΙΔΕΣ: (Γιάννης Μυλόπουλος)

Σέλκος Χ., Βέσκος, Τούμπης, Γιουρούκης Χ., Σέλκος Ε., Σπανόπουλος, Κόλτσης, Ταραλίδης, Μασλάρης, Σαπουντζής Αλ., Ασαλέας, Σαπουντζής Αγ., Ρατσίτσκας, Γιουρούκης Κ., Μπάτσης, Τανούρης, Τζώτζος, Ασμέτης, Συμεωνίδης.



ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ: (Κώστας Καρράς)

Τουρπέσης, Νάνος, Σατζάκης, Ίτσκος, Κυριακίδης, Τσίπης, Άτζος, Παπαντωνίου, Ιωάννου, Αδραμάνης, Κόγιος, Μπελητάσιος, Χαλιλάι, Τανούρης, Λιάμπας, Θεοδωρίδης, Δαμιανίδης, Παπαδόπουλος, Μούγιος


Μ. ΘΥΕΛΛΑ: (Βασίλης Σαμαράς)

Καραγιαννίδης, Ελευθεριάδης Γ., Κοκτσίδης, Κιλικλής, Σαμαράς, Βασιλόπουλος, Τσόρμπας, Οξύζογλου, Παπασυμεών, Μονογενίδης, Νάνος Γ., Χατζηλαμπρινός, Τουτουκτσής, Νάνος Χ., Πουσίνης, Αγκρέλλα, Αθανασιάδης, Μιχαηλίδης, Νούσκας, Ελευθεριάδης Θ., Γεωργιάδης.


ΑΚΡΙΤΑΣ: (Γιώργος Μπογδάνης) 


Καραϊσαριδης, Τσόρμπας, Θωμάς Γ., Ζουμπουλίδης, Χαλκίδης, Κοντακτσής, Πέικος, Παπαδόπουλος, Ντόγκαρης, Παρτσανάκης Ε., Καραγιαννίδης, Θωμάς Ε., Κουτρούμπαλος, Παρτσανάκης Π., Μποζίνης, Σαπουντζής, Στούπης, Λαζαρίδης, Χριστίδης, Κουντουράς, Κορντέσης.


Διαιτητής των αγώνων ήταν ο Θεόφιλος  Μιχαηλίδης της ΕΠΣ Πέλλας, τον οποίο οι διοργανωτές ευχαριστούν και δημόσια για την αφιλοκερδή διαιτησία του.


Παρόν στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης μαζί με συνεργάτες του, δείτε το μήνυμα του.


Σήμερα κέρδισε ο  αθλητισμός, 

Σήμερα κέρδισε ο πολιτισμός,     

Σήμερα κέρδισε η Αλμωπία 

Σήμερα κέρδισε η ανθρωπιά 

Συγχαρητήρια στις ομάδες ΑΣ Προμάχων, Ελπίδες Προμάχων, Μαύρη Θύελλα Λυκοστομου και Ακρίτας Σωσάνδρας που συμμετείχαν στο μίνι τουρνουά ,που έγινε στο γήπεδο των Προμάχων. 

Ο Σκοπός ιερός. Η συμμετοχή τεράστια, η ανταπόκριση μεγάλη.

 Ως Δήμαρχος θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την μαζική συμμετοχή. 

Όταν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε πολλά, λίγα εμείς,πολλά ο Θεός και όλα θα πάνε καλά .


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia365:




































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365