Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην Πέλλα ο Λάκης Βασιλειάδης

Δελτίο Τύπου
Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης συνόδευσε σήμερα τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην περιοδεία του στην Πέλλα, επισκέφτηκε τον Αρχαιολογικό Χώρο και το Μουσείο της Πέλλας, μια βιομηχανική μονάδα μεταποίησης τροφίμων στο Ριζό Σκύδρας και την Ιερά Μητρόπολη  Εδέσσης, Πέλλης & Αλμωπίας, όπου και συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο κ. Ιωήλ. Επίσης, ο Πρωθυπουργός προήδρευσε σε σύσκεψη με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ συνομίλησε με εκπροσώπους αγροτών, αλλά και με πολίτες κάθε ηλικίας, στην Πέλλα και την Έδεσσα.

Στις «βαλίτσες» του ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μεγάλα έργα για την Περιφερειακή Ενότητα, όπως το Φράγμα του Αλμωπαίου Ποταμού το οποίο είναι έτοιμο προκειμένου να ξεκινήσουν όλες οι διαδικασίες δημοπράτησης αλλά και τον οδικό Άξονα Θεσσαλονίκη-Γιαννιτσά-Έδεσσα, για τον οποίο έχουν γίνει μεγάλα βήματα επί της Κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας, δημοπρατήθηκε τον περασμένο Αύγουστο και η διορία για την υποβολή φακέλων συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι η 31η Οκτωβρίου. 

Επιπλέον, ο Πρωθυπουργός άκουσε θετικά τις προτάσεις των Δημάρχων για γρήγορη ένταξη των έργων τους στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και ανέφερε πως περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ από διάφορα χρηματοδοτικά εργαλεία κατευθύνονται ήδη προς την ΠΕ Πέλλας. Χαρακτήρισε την Πέλλα ως πρωταγωνιστή στον πρωτογενή τομέα της χώρας και αναφέρθηκε στη σημαντική δουλειά που έχει γίνει στον ΕΛΓΑ, καθώς εν μέσω μεγάλων καταστροφών εκταμιεύθηκαν πολλά χρήματα με μεγαλύτερη ταχύτητα από ό,τι στο παρελθόν. Τέλος, στις συνομιλίες του με τους πολίτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις ενέργειες της κυβέρνησης για τη στήριξη της κοινωνίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των μεγάλων κρίσεων.

Ο Λάκης Βασιλειάδης σχολίασε αναφορικά με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού:

«Η επίσκεψη αυτή του Πρωθυπουργού δηλώνει την πρόθεση της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας να ασχοληθεί έμπρακτα και ουσιαστικά με τα ζητήματα της Πέλλας που για χρόνια βρίσκονταν στο περιθώριο. Χαίρομαι που επί της θητείας μου, θέματα που για χρόνια απλά τα συζητούσαμε, με τη συστηματική δουλειά όλων των φορέων, μπαίνουν στην τελική ευθεία υλοποίησης, ενώ τα ζητήματα του αγροτικού τομέα αντιμετωπίζονται δίκαια και αποτελεσματικά και -όπως και πέρσι, έτσι και φέτος- όλοι όσοι είχαν ζημιές θα αποζημιωθούν δίκαια και γρήγορα».

1 σχόλιο:

  1. Ρε συ Λάκη είσαι ο νεώτερος βουλευτής της Πέλλας ηλικιακά και εκλογικά. Μην χρησιμοποιείς παλαιοκομματκες μεθόδους για ψηφοθηρια. Δεν ήσουν μόνο εσύ με τον Μητσοτάκη. Ήταν και οι άλλοι δύο βουλευτές. Σταματήστε όλοι σας τις σαχλαμάρες με τις φωτογραφίες στα γραφεία υπουργών, στα χωράφια και στα πανηγύρια και τα δελτία τύπου. ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ. Εκσυγχρονιστειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365