Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Ο νέος ποδοσφαιρικός σταθμός του Γιώργου Κιουλτζόπουλου

Ο Πολυκαρπιώτης στην καταγωγή, δεξιός οπισθοφύλακας έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Με τα χρώματα του Κεραυνού Αγγελοχωρίου στην Γ’ Εθνική θα αγωνίζεται την νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο Γιώργος Κιουλτζόπουλος, που αποχώρησε από την Καλλιθέα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του aridaia365.


Ο Πολυκαρπιώτης στην καταγωγή, δεξιός οπισθοφύλακας έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και είναι θέμα χρόνου η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του.

Μετά από πολλά έτη παρουσίας στον Αλμωπό και πέρσι στην Καλλιθέα ο 23χρονος άσος, θα προσπαθήσει για το restart της καριέρας του, υπογράφοντας σε μια φιλόδοξη ομάδα, που θέλει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ο νεαρός μεσοαμυντικός έχει όλα τα φόντα και τις ικανότητες να βοηθήσει την νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365