Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Οι δύο τάσεις της ΕΠΟ για το μητρώο

Στην ΕΠΟ αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο τάσεις
Η ΕΠΟ βρίσκεται εμπρός σε αδιέξοδο μετά την απόφαση που έλαβε για διακοπή όλων των ερασιτεχνικών πρωραθληματων λόγω των “ποδοσφαιρικών κυρώσεων” που προβλέπονται στο νόμο για τα ερασιτεχνικά σωματεία που δεν έχουν εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ. Η κυβέρνηση δεν πιέζεται από την απόφαση.

Αντίθετα πιέζονται οι πρόεδροι των ΕΠΣ από τα σωματεία του.Αν σήμερα, όποτε ψηφίζεται η τροπολογία Αυγενάκη, δε δοθεί νέα παράταση και με δεδομένο ότι FIFA και UEFA δε δείχνουν διάθεση να εμπλακούν, το θέμα της διακοπής των ερασιτεχνικών θα τεθεί επι τάπητος.

Στην ΕΠΟ αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο τάσεις.
Είναι οι “σκληροί” που θέλουν “κόντρα μέχρι τέλους με τον Αυγενάκη”, προσωποποιώντας στο απόλυτο την αντιπαράθεση και χωρίς να νοιάζονται για τα σωματεία. Αυτήν την τάση εκπροσωπεί η “acting κομπανία” της ΕΠΟ, τα “παιδιά απ’ την Πάτρα” και λοιποί του ιδίου φυράματος, που είναι “ταγμένοι” σε συγκεκριμένη ΠΑΕ.

Από την άλλη, υπάρχει η τάση των “διαλλακτικών”, ένας εκ των οποίων είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών και αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Π. Δημητρίου.

Οι δύο τελευταίες ανακοινώσεις της ΕΠΟ εκδόθηκαν για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις των “σκληρών”, που ελέγχουν από τον Απρίλιο του 2021 τον μηχανισμό της ΕΠΟ.

Ωστόσο, πέρα από τα φώτα τη δημοσιότητας, στην ΕΠΟ σκέπτονταν να σταλεί επιστολή, στον υφυπουργό αθλητισμού και να ζητούν παράταση για όσες ομάδες εμπίπτουν στις κυρώσεις του νόμου, ώστε να μπορέσουν κι αυτές ν’ αγωνιστούν απρόσκοπτα στα πρωταθλήματα.Ωστόσο, κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365