Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Υπόθεση παιδοβιαστών στα Σεπόλια: Ιερέας, πολιτικός και δημοσιογράφος ζητούσαν «ραντεβού», πρόσωπο - κλειδί ο «Μιχάλης»

Σε τελικό στάδιο φαίνεται πως βρίσκονται οι διαδικασίες για την σύλληψη και άλλων εμπλεκομένων

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση των παιδιοβιαστών στα Σεπόλια, με τις νεότερες πληροφορίες να κάνουν λόγο για δέκα νέα εντάλματα σύλληψης που πρόκειται να εκδοθούν τις επόμενες ημέρες.

Σε τελικό στάδιο φαίνεται πως βρίσκονται οι διαδικασίες για την σύλληψη και άλλων εμπλεκομένων στην υπόθεση των παιδοβιαστών στα Σεπόλια, έπειτα και από την συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης.


Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θέμα χρόνου η σύλληψη 3-4 ατόμων, που έχουν ήδη ταυτοποιηθεί από τις Αρχές, καθώς η ανήλικη έχει αναγνωρίσει ορισμένα άτομα από τους βιαστές της, μέσα από φωτογραφίες που της έχουν δείξει οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας.


Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, το κόριτσι έχει αναγνωρίσει και έναν τσιλιαδόρο του 53χρονου παιδιοβιαστή και μαστροπού, σημειώνοντας και το όνομά του, που είναι «Μιχάλης».


Την ίδια ώρα, με τις έρευνες που έχουν γίνει στο κινητό του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου αποκαλύπτονται οι δεκάδες άνδρες που ζητούσαν «ραντεβού» με το ανήλικο κορίτσι.


Μεταξύ αυτών, βρίσκονται, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ένας ιερέας, ένας πολιτικός της αυτοδιοίκησης και ένας ακόμη άνδρας που αυτοπροσδιορίζεται ως δημοσιογράφος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365