Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

ΕΠΟ: «Ουδέποτε θα αποδεχθούμε το Μητρώο» – Η πρόταση για να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα

Η πρόταση για να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα

Δελτίο τύπου εξέδωσε η ΕΠΟ, με το οποίο ζητάει από την Πολιτεία να δεχθεί μέχρι τις 31/6/2023 τα σωματεία να ενταχθούν στο Μητρώο, άρα να αγωνίζονται κανονικά  και από σήμερα και πέρα να υποβάλουν αίτηση για να αποκτήσουν Ειδική Αθλητική Αναγνώριση.

Σχετικά με την επικείμενη ψήφιση νομοθετικής ρύθμισης για το Μητρώο, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, διευκρινίζονται τα εξής.

H ΕΠΟ ουδέποτε θα αποδεχθεί το Μητρώο, επειδή το Μητρώο είναι αντίθετο στην Ολιστική Μελέτη, το Καταστατικό της ΕΠΟ και τα Καταστατικά της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ.

Ωστόσο, τα σωματεία θέλουν να παίξουν, οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν , οι Ακαδημίες, με δεκάδες χιλιάδες παιδιά, θέλουν να παίξουν.

Η ΕΠΟ δεν μπορεί να αγνοήσει την επιθυμία τους.

Για τον λόγο αυτό καλούμε την κυβέρνηση να δεχθεί, μέχρι τις 31/06/2023,  να ενταχθούν  στο Μητρώο, άρα να αγωνίζονται και όσα Σωματεία από σήμερα και μετά υποβάλλουν αίτηση για την απόκτηση Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης.

Καλούμε, δηλαδή, την κυβέρνηση να δεχθεί ότι τα Σωματεία εκείνα που δεν έχουν σήμερα Ειδική Αθλητική Αναγνώριση εντάσσονται από τώρα στο Μητρώο υποβάλλοντας τα απαιτούμενα έγγραφα για την απόκτηση της  Αναγνώρισης αυτής.

Με τον τρόπο αυτό όλα ανεξαιρέτως τα Σωματεία θα δυνηθούν να αγωνισθούν εφέτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365