Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

ΣΟΚ: Βίντεο – ντοκουμέντο από το τροχαίο με την πρώην νικήτρια του GNTM

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο

Το τροχαίο έγινε τα ξημερώματα στην διασταύρωση των οδών Πιπίνου και Αριστοτέλους στο κέντρο της Αθήνας, με την πρώην νικήτρια του GNTM Κυβέλη Χατζηευστρατίου να παρασέρνει και να σκοτώνει με το αυτοκίνητό της έναν 60χρονο μοτοσικλετιστή.


Νωρίτερα, το μοντέλο αφέθηκε ελεύθερο ενώ ο εισαγγελέας διέταξε την συνέχιση της προανάκρισης προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα, το οποίο έγινε στις τρεις τα ξημερώματα.


Η νικήτρια του GNTM κινούνταν με ασημί Mercedes στην οδό Πιπίνου με κατεύθυνση την οδό Πατησίων. Ο 60χρονος που οδηγούσε τη μηχανή του στην οδό Αριστοτέλους παρασύρθηκε από το όχημα του 20χρονου μοντέλου όταν έφτασε στη διασταύρωση με την οδό Πιπίνου.


Η κοπέλα στη συνέχεια φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα να πέσει διαδοχικά πάνω σε τέσσερα οχήματα. 


Ο 60χρονος μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.


Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου:



1 σχόλιο:

  1. Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα του κουράγιο να δίνει στην οικογένεια του και στους φίλους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365