Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Στους Τσάκους Αλμωπίας η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Την γνωστή σεφ υποδέχθηκαν με θέρμη οι θαυμαστές της

Στους Τσάκους Αλμωπίας βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου η γνωστή σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.


Στην πλατεία της Τοπικής Κοινότητας πραγματοποιήθηκε μία από τις πολλές δράσεις της Axion Hellas στον Δήμο Αλμωπίας με τίτλο «Όλη η Μικρά Ασία από Ανατολή σε Δύση, ένα ταξίδι γεύσης και παράδοσης», με συλλόγους της περιοχής να παρουσιάζουν φαγητά της Μικράς Ασίας.


Την γνωστή σεφ υποδέχθηκαν με θέρμη οι θαυμαστές της, με πολλούς εξ αυτών να φωτογραφίζονται μαζί της.

4 σχόλια:

  1. πολλές σημαίες όμως τριγύρω...έχουμε κόλλημα με σύμβολα κι εδω ρε παιδιά? τίποτε χωρίς σημαία ? έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί έχει τόση ενόχληση με τις σημαίες;Στην Ελλάδα ζούμε οπότε η ελληνική σημαία ειναι φυσιολογικό να υπάρχει, όπως και η σημαία των Μικρασιατών ,αφού είναι και λόγος της εκπομπής με την παρουσία της Μπαρμπαριγου.

      Διαγραφή
  2. Ναι ρε ανώνυμε ένα είναι το σύμβολο και πρέπει να υπάρχει παντου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ λυπάμαι γιατί όλες αυτές οι δράσεις γνωστοποιήθηκαν εκ των υστέρων και για καμιά από αυτές δεν είδα τόσες μέρες ούτε μια ανακοίνωση από πριν.( Μόνο για κάτι ταινίες που προβλήθηκαν στο Ξενιτίδειο). Επειδή δεν γίνονται συχνά κοινωνικά συμβάντα στην περιοχή μας παρακαλούμε πολύ να δημοσιοποιούνται έγκαιρα ώστε να μπορούμε να συμμετέχουμε. Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365