Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Βολές Λάκη Προκοπίδη για το κλείσιμο του αναψυκτηρίου των Λουτρών

Δείτε την ανάρτηση του υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπίας Λάκης Προκοπίδη
Δείτε την ανάρτηση του υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπίας Λάκης Προκοπίδη:

Αυτήν την απαράδεκτη εικόνα αντικρίζουν οι εκατονταδες επισκέπτες της Λουτρόπολης. Το αναψυκτήριο παραμένει κλειστό, με αποτέλεσμα να υπάρχει απώλεια σημαντικών εσόδων και να απαξιώνεται η λειτουργία της δημοτικής επιχείρησης του Δήμου Αλμωπίας.
Για άλλη μια φορά η διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης, της οποίας προεδρεύει ο κ. Δήμαρχος, αδυνατεί να προγραμμστίσει την απρόσκοπτη λειτουργία των εγκαταστάσεων της.
Θέλουμε να πιστεύουμε οτι το κλείσιμο του αναψυκτηρίου, είναι αποτέλεσμα λανθασμένων ενεργειών και έλειψης προγραμματισμού και όχι μέρος μεθοδεύσεων, προκειμένου να εγκατασταθεί ενοικιαστής της "αρεσκείας" της διοίκησης.






5 σχόλια:

  1. Άργησες.
    Σε έφαγε στην στροφή ο παρουτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ευθύνες του παρουτ, είναι τεράστιες. Συνδίοικησε με τον Μπάτση και οδήγησαν τα Λουτρά σε αυτή την κατάσταση. Δεν δικαιούται να ομιλεί...

      Διαγραφή
  2. πρέπει να ανοίξει με σοβαρούς επιχειρηματίες και καθαρές διαδικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πού ειταν ανοιχτό για κλάμα ειταν, επιτρέπει σε μια επιχείρηση πού υποδέχεται τόσο κόσμο νά είναι σέ αυτό τό χαλι ο χορός πού ο κόσμος έρχεται από όλοι την Ελλάδα νά μας τιμά καί νά μήν μπορεί νά απολαύσει έναν καλό καφέ σέ ένα τόσο όμορφο μέρος.... είναι ντροπή μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο Παρουτ και να εκλεγεί είναι λίγος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365