Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Ωραίες ποδοσφαιρικές στιγμές στην Ξιφιανή (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Ο ΠΑΣ Ξιφιανης διοργάνωσε φιλικό ποδοσφαιρικό αγωνα σήμερα Τετάρτη, με τους παλαίμαχους του συλλόγου να αντιμετωπίζουν αυτούς του Εδεσσαϊκού.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι παλιές δόξες του συλλόγου, Μπαμπης Μαυριδης, Θανασης Κατσέλης, Αθανασιος Κιοσης, Σωτηρης Λουκιδης, Κωστας Ματζαρης, Δημήτρης Μπίτσκας και Γιάννης Νικολαιδης,


Τα έσοδα της αναμέτρησης θα δοθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.


Όπως είναι φυσικό το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα δεν έχει καμία σημασία.


Παρόν στην εκδήλωση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής και ο Αντιδήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Χατζηγιαννίδης.


Διαβάστε την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Χατζηγιαννίδη:


Παρευρέθηκα σήμερα στον φιλικό φιλανθρωπικό αγώνα που διοργάνωσε ο ΠΑΣ Ξιφιανης στο γήπεδο του χωριού .

Στο πλαίσιο της όμορφης διοργάνωσης τιμήθηκαν όλοι η απερχόμενοι πρόεδροι της ομάδας που συνέβαλαν ώστε να διαμορφωθεί η μεγάλη ιστορία του σωματείου .

Ευχαριστώ το ΔΣ που με προσκάλεσε στον αγώνα και είχα την χαρά και την τιμή να βραβεύσω ο ίδιος τους ανθρώπους του χωριού μου που διετέλεσαν πρόεδροι ανα τα έτη που μας πέρασαν .

Εύχομαι στο ΔΣ καλή χρόνια με υγεία , πάντα επιτυχίες και εις ανώτερα !





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365