Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Εξαπλάτανος: Παράπονα κατοίκων για την κατάσταση που επικρατεί στο χωριό (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο
Πολλά παράπονα δέχεται η ιστοσελίδα μας από κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Εξαπλατάνου για την κατάσταση που επικρατεί στο χωριό.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τους κατοίκους, οι κοινόχρηστοι χώροι του χωριού είναι γεμάτοι σκουπίδια και φύλλα, ενώ υπάρχουν ακούρευτα χόρτα σε πολλά σημεία. Επίσης σύρματα και σίδερα προεξέχουν και μπορούν να προκαλέσουν τραυματισμούς, επιπλέον υπάρχουν σπασμένες λάμπες ηλεκτροφωτισμού, τα γεμιστήρια έχουν γεμίσει εδώ και αρκετό καιρό, ενώ οι αθλητικοί χώροι έχουν εικόνα εγκατάλειψης.

Οι κάτοικοι ζητούν από τους αρμόδιους του Δήμου άμεση καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων και αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί σε λαμπρές αλλά και χώρους που προεξέχουν σύρματα και σίδερα.

Δείτε τις φωτο:
















10 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ??ΛΟΥΤΡΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΟΡΜΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη περιμένεις όταν το τοπικό συμβούλιο είναι τόσο χαμηλό...δυστυχώς ακόμα πιο χαμηλά θα πάει το χωριό μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Εξαπλατανος πέθανε δύο φορές. Πρώτα με τον Καποδίστρια και μετά με τον Καλλικράτη. Σβήνει σιγά σιγά. Πλήρης εγκατάλειψη. <> και το βλέπουμε. Το άλλοτε μεγαλύτερο και πιο ζωντανό χωριό της Αλμωπιας, είναι τώρα ένα παραμελημένο χωριουδάκι, οπως άλλωστε όλα τα χωριά του πρώην Δήμου Εξαπλατανου.

      Διαγραφή
    2. Σε ένα πρόσφατο πέρασμα μου από τα μέρη σας και ειδικά από την Ανατολική Αλμωπία φαίνεται ξεκάθαρα η διαφορά με την υπόλοιπη Αλμωπίας.... Με συγχωρείτε αλλά μάλλον εσάς τους ανατολικούς κατοίκους δεν σας υπολογίζει η δημοτική αρχή..... Ένας επισκέπτης

      Διαγραφή
  3. Τα περισσότερα χωριά της Αλμωπίας είναι έτσι....όλοι οι άχρηστοι από εδώ θα περάσουν...κανένας της προκοπής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οταν ο ιδιος ο προεδρος δεν κανει τιποτα και ειναι σε ολα ναι αυτα γινονται και χειροταρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η προηγουμενοι δημοτικη αρχη ηταν το ιδιο. το καλυτερο εργο που εκανε στο χωριο ηταν η αποφαση που εξοθισε τους κληρονομους του λουντεμη να γρεμισουν το σπιτι του. φυσικα παρανομα μια και ηταν διατιρηταιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να σηκωθεί ο πρόεδρος κ το επιτελείο του, από τα καφενεία που πίνουν τα τσίπουρα και να κάνουν καμία δουλειά, όπως έκανε κ ο προηγούμενος πρόεδρος.Έτρεχε όλη μέρα για τις δουλειές του καθενός κ το χωριό μόνοι το καθαριζαν, αφού δεν είχαν ανταπόκριση από τη Δημοτική αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πρέπει να είσαι τέλειος μαλ.......ας
      Βγες και πες το επώνυμα αν Τιμας τα παντελόνια σου

      Διαγραφή
  7. Σχολεία τελείως ασυντηρητα, κοινόχρηστη χώροι μέσα στα σκουπίδια και τα χόρτα, αγροτικοί δρόμοι διαλυμένοι, χαντάκια βουλωμένα, κεντρικοί δρόμοι με τρύπες, λάμπες καμμένες, τρυπιοι κάδοι οι οποίοι μυρίζουν βρωμερά, κανένας σχεδιασμός, κανένα πρόγραμμα!!! Όσον αφορά τη δημιουργία κυνοκομειου στον ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ, θα μας εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς γίνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365