Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Κοσέογλου κερνούσε Κοσέογλου έπινε στα Γιαννιτσά

Ανοιχτό παιχνίδι με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι

Καλύτερος ο ΑΣ Γιαννιτσά και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Κοσέογλου που πέτυχε καρέ τερμάτων, συνέτριψε με σκορ 4-0 τον ελλιπή ΑΣ Πρόμαχοι και έκανε ιδανική πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α1.

Ανοιχτό παιχνίδι με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι και να φτάνουν εύκολα στο πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν φουριόζοι και πολύ νωρίς πήραν το προβάδισμα στο σκορ, μόλις στο 4’ με τον Χρήστο Κοσέογλου, ενώ μέχρι την λήξη του πρώτου σαρανταπενταλέπτου δημιούργησαν κι άλλες φάσεις για να πετύχουν κι άλλα τέρματα χωρίς αποτέλεσμα, ενώ από την μεριά τους οι φιλοξενούμενοι δεν δημιούργησαν κάποιες φάσεις, περιοριζόμενοι κυρίως σε αμυντικό παιχνίδι.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και με δυο απανωτά τέρματα στο 65’ και στο 68’ από τον Χρήστο Κοσέογλου που πέτυχε χατ τρικ, κλείδωσαν την νίκη, με τον ίδιο παίκτη να κάνει καρέ στο 85’, κι ενώ οι φιλοξενούμενοι έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν.


Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ Μιχαηλίδη, Αλατζά, Ατζαμιδάκη.

Συνθέσεις:

ΑΣ Γιαννιτσά: (Σταύρος Κωστογλίδης)

Δομουχτσίδης, Παπαδόπουλος, Βακαλίδης, Σαλονικίδης, Κοντσίδης, Μπιγκάνος, Τερζής, Σοφιανίδης, Καψάλης, Στεργίου, (70’ Γιαμαλίδης), Κοσέογλου.


ΑΣ Πρόμαχοι: (Κώστας Καρράς)

Μπελητάσιος, Νάνος, Τανούρης, Παπαδόπουλος, Ίσκος, Αθανασίου, Παπαντωνίου, Τσίπι, Αδραμάνης, Λίτσκας, Κωστινάς, (33’ Κυριακίδης).






1 σχόλιο:

  1. Γιατί κάποιοι από την ορεινή συνοικία της πόλης φόρεσαν μαύρα; Μήπως τα σχέδιά τους έπεσαν έξω και άρχισαν να ανησυχούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365