Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συνάντησε ο Διονύσης Σταμενίτης

Δελτίο Τύπου

Στο Μέγαρο Μαξίμου παραβρέθηκε στις 14 Οκτωβρίου 2022 ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης, όπου συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Βουλευτής είχε τη δυνατότητα να συζητήσει με τον Πρωθυπουργό θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας ενώ στο επίκεντρο βρέθηκαν τα ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με τον Νομό Πέλλας.


Συγκεκριμένα, συζητήθηκε το θέμα που βρίσκεται σε εκκρεμότητα και αφορά τα ακίνητα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ιδιοκτησιακού καθεστώτος και αμφισβητούνται από τις κτηματικές υπηρεσίες, το οποίο απασχολεί μια σημαντική μερίδα των πολιτών του Νομού Πέλλας. Παράλληλα, τέθηκαν τα ζητήματα που προβληματίζουν τους παραγωγούς της περιοχής, για τα οποία ο Πρωθυπουργός είναι απολύτως ενημερωμένος και είχε τη δυνατότητα να τα συζητήσει με αγρότες της περιοχής κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Πέλλα.


Ο Βουλευτής κ. Σταμενίτης ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για τη συνάντηση, για το ενδιαφέρον που δείχνει για τα προβλήματα του Νομού αλλά και για τις πρωτοβουλίες που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχει αναλάβει, ώστε πολλά ζητήματα που ταλαιπώρησαν την περιοχή επι δεκαετίες, όπως το έργο κατασκευής και αναβάθμισης του οδικού δικτύου «Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα» και το έργο κατασκευής του «Φράγματος Αλμωπαίου», να βρίσκονται σήμερα σε τροχιά υλοποίησης, με τα χρονοδιαγράμματα τους να έχουν ανακοινωθεί. Τέλος, ο κ. Σταμενίτης μετέφερε στον Πρωθυπουργό την ικανοποίηση των πολιτών της Πέλλας για το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος των δεσμεύσεων της Νέας Δημοκρατίας που αφορούν την περιοχή είτε έχουν υλοποιηθεί είτε έχουν δρομολογηθεί και σημείωσε ότι η δουλειά για να πάρει η Πέλλα τη θέση που της αξίζει συνεχίζεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365