Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Ήρθαν για να μείνουν: Χρωματιστά παντελόνια και πώς να τα συνδυάσετε

Χρωματιστά παντελόνια και πώς να τα συνδυάσετε

Αν ανοίγετε την ντουλάπα τους φθινοπωρινούς μήνες και αντικρύζετε κρεμάστρες με σκουρόχρωμα ρούχα, ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Έχουμε ταυτίσει το χειμώνα με τα σκούρα χρώματα και το καλοκαίρι με τα πιο ζωηρά, αλλά οι κανόνες δεν είναι για να τους σπάμε κάποιες φορές; 


Ένα outfit με ιδιαίτερη απόχρωση θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από το πλήθος, ενώ θα φτιάξει τόσο τη δική σας διάθεση όσο και των γύρω σας. Τα χρώματα έχουν δύναμη - ένα μαύρο φόρεμα μπορεί να είναι αγαπημένο, αλλά δεν έχει το ίδιο sex appeal με ένα κόκκινο. Και σε καμία περίπτωση, δεν σας λέμε να απαρνηθείτε τα γυναικεία ρούχα https://www.ale.com.gr/hellas/ με τα dark colors και να τα αντικαταστήσετε με ροζ, πορτοκαλί και κίτρινα. Σας προτείνουμε να έχετε ποικιλία, ώστε να δημιουργείτε outfits με αντιθέσεις και θετικά vibes!

Το fashion item που μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό το εγχείρημα και είναι hot trend αυτήν τη σεζόν είναι τα χρωματιστά παντελόνια. Ξεκινάμε από το μωβ που προτείνουν οι designers σε όλες του τις αποχρώσεις - φορέστε το με ένα λιλά τοπ, για να πετύχετε το tonal effect. Εναλλακτικά, μπορείτε να το ταιριάξετε με μια τυρκουάζ τουνίκ ή ένα πουλόβερ σε φωτεινό κίτρινο χρώμα! Αν οι παραπάνω συνδυασμοί σας φαίνονται αρκετά τολμηροί, τότε μπορείτε να συνδυάσετε το μωβ παντελόνι σας με ένα μαύρο αμάνικο τοπ, ένα ριγέ πουκάμισο ή μια γκρι μπλούζα. 

Επόμενο παντελόνι που ενδείκνυται για εντυπωσιακά outfits είναι το πετρόλ. Φυσικά, μπορείτε να το συνδυάσετε με μια μπλούζα στο ίδιο χρώμα ή μια μαύρη, αλλά εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε ένα lingerie top στο θελκτικό χρώμα του μάνγκο ή ένα γαλαζοπράσινο πουκάμισο. Στις βιτρίνες των καταστημάτων ξεχωρίσαμε και το σκούρο πράσινο παντελόνι που μπορείτε να το φορέσετε με ένα top σε indigo χρώμα ή μια μπλούζα από τα γυναικεία πλεκτά https://www.ale.com.gr/hellas/gynaikeia-rouxa/gynaikeia-plekta σας στην απόχρωση του μουσταρδί ή του κάρυ. 

Πέρα από το ροζ που παραπέμπει στην Barbie και το βιολετί χρώμα φλερτάρει ανάμεσα στα top color trends αυτού του χειμώνα. Ταιριάξτε το με μπλούζα σε vibrant κίτρινο, ένα σκούρο μπλε ζιβάγκο ribbed, ένα άσπρο πουκάμισο με μπλε λεπτές ρίγες ή ακόμα και με ένα top στην απόχρωση magento. Ιδανικά, φορέστε και το ασορτί βιολετί σακάκι, για να δημιουργήσετε ένα statement co ord.

Οι χρωματικοί συνδυασμοί με τα colored pants δεν τελειώνουν εδώ, πειραματιστείτε και βάλτε χρώμα στην ντουλάπα σας είναι η πρότασή μας. Μικρό tip: Όταν επιλέγετε τέτοια σύνολα, να κρατάτε τα αξεσουάρ σε neutral τόνους!


1 σχόλιο:

  1. Το φθινόπωρο είναι η πιο πολύχρωμη εποχή του έτους. Ακόμα και ο ουρανός αλλάζει όψη και γίνεται εντυπωσιακός. Άνετα φοριούνται ρούχα με διάφορα χρώματα: κίτρινο, πορτοκαλί, καφετί, πράσινο, μπλε, μπορντό και παραλλαγές αυτών. Με μέτρο πάντα βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365