Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ/ΒΙΝΤΕΟ από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Έδεσσα

Δείτε το βίντεο και πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365

Την Πέλλα και την Έδεσσα επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.


Αρχικά βρέθηκε στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Πέλλας και στη συνέχεια επισκέφθηκε στο Ριζό Σκύδρας τις εγκαταστάσεις επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον τομέα των φρέσκων φρούτων. Τελευταία στάση του πρωθυπουργού στο Νομό ήταν η Έδεσσα, όπου προέδρευσε σε σύσκεψη με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Διοικητήριο και βρέθηκε στον πολυχώρο Καταρράκτες όπου συνομίλησε με πολίτες, στους οποίους απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό.


Μαζί με τον πρωθυπουργό ήταν η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, οι Βουλευτές του Νομού Βασιλειάδης, Καρασμάνης και Σταμενίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής, μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των Δήμων, καθώς και στελέχη του κόμματος στην Πέλλα. 


Σε δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα δύο μεγάλα έργα που αφορούν την Πέλλα, στο Φράγμα του Αλμωπαίου και στον δρόμο Έδεσσας - Θεσσαλονίκης, τα οποία δεσμεύτηκε ότι θα πραγματοποιηθούν.


Ήταν μία επίσκεψη του Πρωθυπουργού που μπορεί να χαρακτηριστεί και προεκλογική, ενώ δεσμεύτηκε πως πριν τις εκλογές θα ξαναεπισκεφθεί την Πέλλα.


Δείτε το βίντεο και πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:


 






































5 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Μα καμία όμως!! Η κατάσταση είναι απελπιστική!!
      Ακόμα.τους στηρίζουν!!

      Διαγραφή
  2. διαχρονικά απο το 1980 όλα είναι από το κακό Στο χειρότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την Αριδαία υποσχέθηκε κάποιο έργο ο πρωθυπουργός μας ή δε ξέρει καν ότι υπάρχουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρχηγαρα όλοι οι Έλληνες είμαστε μαζί σου δυνατά σε λίγο θα έρθει η άνοιξη για όλους μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365