Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Εκλογές για την ανάδειξη ΔΣ στον ΜΠΣ Χρυσής "Το Κάστρο"

Ανακοίνωση
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας σύμφωνα με το καταστατικό του προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 23-10-2022 ημέρα Κυριακή και ώρα 10 π.μ. μέχρι 17:00 μ.μ στο κοινοτικό γραφείο του χωριού.


Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  21-10-2022 να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.(Νίκος Τσιναριωτης 6937941119). Το ποσό των πέντε (5) ευρώ ορίστηκε ως το αντίτιμο για την συμμετοχή των μελών στις εκλογές και σαν ετήσια συνδρομή.


Απευθυνόμαστε σε όλα τα Μέλη και τους συγχωριανούς  που έχουν  διάθεση για δουλειά να πλαισιώσουν το Δ.Σ. όχι μόνο με τη συμμετοχή στις δραστηριότητές μας αλλά και με την υποβολή υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες. Για όποια πληροφορία τηλεφωνήστε στα μέλη του Δ.Σ.


Με τιμή

το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365