Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Ο Χρήστος Πρέτσι και ο Σάββας Σαμαράς στον Εδεσσαϊκό

Ανακοινώσεις

Δείτε τις ανακοινώσεις:

Ο Χρήστος Πρέτσι στον Εδεσσαϊκό

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του αμυντικού Χρήστου Πρέτσι.

Ο 20χρονος αριστερός μπακ που έχει γεννηθεί στις 25 Νοεμβρίου του 2002 την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Γ Εθνική με τα χρώματα των Γιαννιτσών ενώ έχει αγωνιστεί επίσης και στον ΠΑΟΚ Πατριάρχειου και στον Μ.Αλέξανδρο Πέλλας.


Στις πρώτες του δηλώσεις ο Χρήστος μας είπε τα εξής :

Νιώθω πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα όπως τον Εδεσσαϊκό.Είμαι έτοιμος να δώσω το παν και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ο Σάββας Σαμαράς στον Εδεσσαϊκό

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του κεντρικού επιθετικού Σάββα Σαμαρά.Ο 23χρονος αριστερόποδαρος σέντερ φορ που έχει γεννηθεί στις 4 Μαΐου του 1999 την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Γ Εθνική με τα χρώματα των Γιαννιτσών πετυχαίνουντας 10 goal ενώ έχει αγωνιστεί επίσης και στο Πάικο Γουμένισσας και στον Μ.Αλέξανδρο Πέλλας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Χρήστος μας είπε τα εξής :

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με την φανέλα του Εδεσσαϊκου..Είναι διαφορετικό να παίζεις για έναν τέτοιο σύλλογο με τέτοια ιστορία..Για μενα προσωπικά είναι σαν να υπερασπίζω το σπίτι μου,διότι οι μισές μου ρίζες ειναι από εδώ..να ευχηθώ να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να την βοηθήσω στο μέγιστο…Τα υπόλοιπα στο γήπεδο!

2 σχόλια:

  1. 2.500€ έδωσε ο Γιάννου για τον Πρέτσι + άλλα 2.500€ για τον Σαμαρά. Όλα καλά μέχρι εδώ, και χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε Εδεσσαϊκός, αλλά από πού κι ως πού ο Δήμος Έδεσσας να πληρώνει τις μεταγραφές του Εδεσσαϊκού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365