Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Σχόλιο της Τ.Ε. Πέλλας του ΚΚΕ για την επίσκεψη του πρωθυπουργού

Δελτίο Τύπου

Αποτελούν πρόκληση για το λαό της περιοχής οι δηλώσεις του πρωθυπουργού επισκεπτόμενος  την Πέλλα.

 Γιατί, την ίδια ώρα που οι χιλιάδες εργαζόμενοι της Πέλλας δουλεύουν ακόμα πιο εντατικά, με τα εργατικά ατυχήματα να αυξάνονται συνεχώς, που ξεζουμίζονται στην κυριολεξία για να αυγαταίνουν τα κέρδη των αφεντικών τους, οι μισθοί τους δεν φτάνουν για να καλύψουν ούτε τις βασικές τους ανάγκες, αυτός να πανηγυρίζει για την εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας.

Γιατί, τη στιγμή που οι χιλιάδες βιοπαλαιστές αγροτοκτηνοτρόφοι της Πέλλας παλεύουν καθημερινά με τις τεράστιες αυξήσεις στην ενέργεια, το δυσβάσταχτο κόστος παραγωγής, τις χαμηλές τιμές, αυτός να διατυμπανίζει ότι οι εξαγωγές του πρωτογενούς τομέα αυξήθηκαν κατά 20%. 

Γιατί δεν βρήκε να πει ούτε μια κουβέντα για την κατάσταση που βρίσκονται τα νοσοκομεία της Πέλλας, για τη σχεδόν ανύπαρκτη πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, τα Κέντρα Υγείας, τα Περιφερειακά και Αγροτικά ιατρεία, υποδομές ΑμεΑ, που φυτοζωούν.

Γιατί, οι εργάτες και οι αυτοαπασχολούμενοι της Πέλλας στενάζουν ήδη κάτω από τους δυσβάσταχτους λογαριασμούς του ρεύματος, την ακρίβεια στα βασικά είδη κατανάλωσης, ενώ οι μεγαλοεπιχειρηματίες μπουκώνονται με ζεστό κρατικό χρήμα, που το παίρνουν από τη φοροληστεία του λαού!

Ο λαός της Πέλλας, να μην περιμένει άλλο παρακολουθώντας που θα πάει η κατάσταση και τα διάφορα αντιλαϊκά κυβερνητικά σενάρια. Καμιά αναμονή. Δυναμώνουμε τον αγώνα για να μη ζήσουμε σε συνθήκες ενεργειακής φτώχειας, ενάντια στην ακρίβεια και την πολιτική που τσακίζει το λαϊκό εισόδημα, την περεταίρω υποβάθμιση της υγείας και παιδείας του λαού σε συμπόρευση με το ΚΚΕ.


Τομεακή Επιτροπή Πέλλας του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365