Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Προμάχων

Ευχαριστήριο

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Προμάχων εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους τους μαθητές του Γυμνασίου, Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Προμάχων που αποδέχθηκαν την πρόσκληση και παρακολούθησαν την εκδήλωση που πραγματοποιήσαμε με το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο την Πέμπτη 20 Οκτώβρη στο χώρο του Γυμνάσιου. Η συμμετοχή των παιδιών αλλά και  ο ενθουσιαμός που αποκομήσαμε αποτελεί προτροπή για μας να συνεχίσουμε!

Ευχαριστούμε επίσης τον Διευθυντή και τον Σύλλογο Διδασκώντων του Γυμνασίου για την άψογη συνεργασία, τον Διευθυντή και τον Σύλλογο Διδασκών του Δημοτικού που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους καθώς και τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους που παρεβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Στόχος μας, καλύτερη παιδεία και περισσότερες ευκαιρίες στα αυριανά μέλη της κοινωνίας μας, τα παιδιά μας. Επιθούμε την στήριξη όλων σας, κανένας δεν περισσεύει.


Με εκτίμηση,

ΔΣ Γυμνασίου Προμάχων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365