Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Τα έργα οδικής ασφάλειας, στη Ν. Ζωή και στην Ε.Ο. Έδεσσας – Φλώρινας, επισκέφθηκε ο Ιορδάνης Τζαμτζής (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου
Τις εργασίες για την αποκατάσταση του οδοστρώματος στην Επαρχιακή Οδό Σκύδρας – Αριδαίας, στην περιοχή της Νέας Ζωής, παρακολούθησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, κατά την επίσκεψή του στην περιοχή.

Οι παρεμβάσεις εκτείνονται σε μήκος 1300m και υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Δικτύου ΠΕ Πέλλας για τα έτη 2020,2021 και 2022»,  προϋπολογισμού 1.750.000,00. 

Στη συνέχεια ο κ. Τζαμτζής μετέβη στην Εθνική Οδό Έδεσσας-Φλώρινας,  στην περιοχή του Πασά- τσαϊρ, όπου ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών αντιστήριξης του πρανούς,  στο πλαίσιο του έργου "ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΑΝΟΥΣ Ε.Ο.2, ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ "ΨΙΛΗ ΒΡΥΣΗ", προϋπολογισμού 100.000,00. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας δήλωσε ικανοποιημένος για τους ρυθμούς των εργασιών και επανέλαβε τη δέσμευσή του, για βελτίωση των συνθηκών ασφαλείας, στο σύνολο του οδικού δικτύου της Π.Ε. Πέλλας.  «Έχουμε ξαναπεί ότι για μας, αποτελεί απαρέγκλιτη προτεραιότητα η ασφάλεια στους δρόμους, στην περιοχή ευθύνης μας. Γιατί ασφαλές οδικό δίκτυο σημαίνει λιγότερα ατυχήματα, ευκολότερη διακίνηση των εμπορευμάτων και προσέλκυση επισκεπτών και τουριστών στην Π.Ε. Πέλλας. Πάνω απ’ όλα όμως, σημαίνει βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών μας, κάθε ηλικίας. Θα συνεχίσουμε, στα όρια των δυνατοτήτων μας, τις βελτιωτικές παρεμβάσεις στους δρόμους, μέχρι να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα». 




2 σχόλια:

  1. Τώρα αν εσάς Κ τζαμτζη σας αρέσει αυτή η εικόνα,αυτά τα έργα δηλαδή,με τα μπαλώματα εδώ κι εκεί την στιγμή που όλος αυτός ο δρόμος στο σύνολο του από την Άψαλο μέχρι την διασταύρωση της καλής,χειςαζεται εκ νέου ολική ασφαλτόστρωση.
    Τα σκασιματα και οι λακκούβες είναι παντού στο σύνολό αυτού του δρόμου,μάλλον επιλέγεται τα σημεία που είναι ποιο χάλια.μεχει που αυτά που αφήσατε γίνουν όπως αυτά που επισκευασατε.
    Ραβε ξηλώνε δηλαδή για άλλη μια φορά με ένα τεράστιο 0 εις το πηλίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365