Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Εγκαίνια του νέου χώρου του κέντρου πρόσληψης «ΟΡΑΜΑ» (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου
Με κάθε επισημότητα και με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκαν  τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 τα εγκαίνια του Κέντρου Πρόληψης «Όραμα» στο νέο του χώρο επί της οδού Ίωνος Δραγούμη 18 και Γ. Πέτσου στην Έδεσσα.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Περιφερειακός Σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης καλωσόρισε τους καλεσμένους.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο της Αρχιεπισκοπής, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Πατέρα Θεολόγο Αλεξανδράκη, Δ/ντή του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και από άλλους Ιερείς και Διακόνους της Μητρόπολης.

Στην τελετή συμμετείχαν επίσης η Αν/τρια Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας και Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κα Αθηνά Αθανασιάδου Αηδονά, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής, οι Βουλευτές Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης και Βασίλης Βασιλειάδης, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου και ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι της Π.Ε. Χαλκιδικής και του Δ. Καλαμαριάς αντίστοιχα.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δ. Σκύδρας Ευφροσύνη Κρητίδου, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δ. Αλμωπίας Δημήτρης Γιάντσης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δ. Έδεσσας Δημήτρης Γιώγας, Μαρούλα Κατσάρα, ο Γιάννης Τσεπκεντζής και Πρόεδρος της παράταξης «Κοινωνία σε Κίνηση», ο Βαγγέλης Θωμάς, ο Αντώνης Ρυσάφης και Πρόεδρος της παράταξης «Ενωτική Δράση».

Από την εκπαιδευτική κοινότητα παρευρέθηκαν ο Δ/ντής Π/θμιας Εκπ/σης Ν. Πέλλας κ. Σάββας Ταϊλαχίδης, οι Συντονιστές Παιδαγωγικού έργου Χριστόδουλος Φανιόπουλος και Σωτηρία Σαμαρά. Από το ΣΔΕ Γιαννιτσών η Δέσποινα Πατρικίου. Οι Πρόεδροι του Συλλόγου Διδασκόντων Έδεσσας και Γιαννιτσών, Μαλαματή Ροκά και Ηλίας Διαμαντόπουλος

Συνάδελφοι από άλλα Κέντρα Πρόληψης της Χαλκιδικής και του Δ. Καλαμαριάς. Συνάδελφοι από άλλες Ψυχοκοινωνικές Δομές του Νομού, η Δ/ντρια Δ/νσης Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Πέλλας, Ελένη Καραντώνη, η Δ/ντρια του ΚΕΚΑΠΠΑ Πέλλας Φωτεινή Γιαλαμπούκη, η Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δ. Σκύδρας, Εύχαρις Γραμματικοπούλου, οι Επιμελήτριες Ανηλίκων Έδεσσας και Γιαννιτσών, Μυρτώ Τσιγγενοπούλου και Κατερίνα Τσαρτσαράκη αντίστοιχα. Από το Κέντρο Ημέρας «Πορεία» και το Οικοτροφείο «Εποχή» η Αλεξία Ζαχίλα και η Μαρία Πετρούση αντίστοιχα, από το Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας η Στεργιανή Νικολαΐδου και η Χριστίνα Κούσα, από το Σύλλογο Γυναικών «Σκυδραία» η Ελπίδα Κωνσταντινίδου και η Σοφία Αλεξανδρίδου. Από τον Γυμναστικό Σύλλογο «Σπάρτακος» Έδεσσας η Κατερίνα Αρβανίτη.

Επίσης με την παρουσία τους μας τίμησαν εξωτερικοί συνεργάτες του Κέντρου Πρόληψης, η Μαρία Καράμπελα και η Ράνια Λεκάκη, η Βάνα Καρυπίδου, ο Γιάννης Οικονόμου, η Μαρία Σαμσάκη. Διατελέσαντες μέλη του Δ.Σ., ο Πάτερ Νικόλαος Δίος, ο Δημήτρης Ταπαζίδης, ο Δημήτρης Γιώγας, παλιοί συνάδελφοι και συνεργάτες, η Ζωή Στόγιου καθώς και πλήθος κόσμου που συνδέονται με διαφορετικούς τρόπους με το Κέντρο Πρόληψης «Όραμα».

Τιμητική και συγκινητική ήταν η παρουσία του Κυριάκου Σκορδή, ο οποίος ως Αντινομάρχης Πέλλας το 2001/02 ήταν αυτός που πρωτοστάτησε για να ξεκινήσειτη λειτουργία του το Κέντρο Πρόληψης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη/ξενάγηση των παριστάμενων στον νέο χώρο και συνοδεύτηκε από τα πεντανόστιμα γλυκά και αλμυρά της Γιάννας Κουτσάκη που επιμελήθηκε τον μπουφέ της εκδήλωσης, ενώ τεχνικά/ηχητικά η εκδήλωση υποστηρίχθηκε από τον Λάζαρο Φαντίδη και τον Τάκη Μπέλμπα.

Ευχαριστίες σε όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε όλους όσοι μας εμπιστεύθηκαν και μας βοήθησαν να μεγαλώσουμε το «Όραμα» μας.
 
Θα τα πούμε σε μία από τις επόμενες δράσεις μας..
 
Σύσσωμο το Δ.Σ. και το Προσωπικό του Κέντρου Πρόληψης «Όραμα»

















1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365