Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Ο Χρυσοβαλάντης Μιλτιάδης Συντονιστής της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού στο Ν. Πέλλας

Δείτε την ανάρτηση του Χρυσοβαλάντη Μιλτιάδη

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μαρινάκη και την Γραμματέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού Πίστη Κρυσταλλίδου για την τιμή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, να με ορίσουν Συντονιστή της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού στο νομό Πέλλας.


Η νίκη στις επικείμενες εθνικές εκλογές και η επίτευξη αυτοδυναμίας της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποτελούν επιτακτική ανάγκη για την εξασφάλιση κυβερνητικής σταθερότητας για την Ελλάδα.


Όλοι μαζί, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για το καλό της πατρίδας και στεκόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα δίπλα σε κάθε πολίτη.


* Ο Χρυσοβαλάντης Μιλτιάδης είναι νοσηλευτής ΠΕ με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365