Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Πεντάστερος Εθνικός στο Δαμιανό

Πεντάστερος Εθνικός στο Δαμιανό
Με τρομερή αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός Γιαννιτσών πέρασε με το ευρύ 5-1 από το Δαμιανό, επικρατώντας του τοπικού ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους φιλοξενούμενους, καθώς προηγήθηκαν στο σκορ με τον Απόστολο Λυκόπουλο στο 14’ και παρά τις προσπάθειες των κυανολεύκων κράτησαν το προβάδισμα μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη όμως οι φιλοξενούμενοι καθοδηγούμενοι από τον εκπληκτικό Στάθη Καράμπελα που πέτυχε χατ τρικ στο  49’, 53’ και 67’ ανέτρεψαν το σκορ και μάλιστα έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους με δύο ακόμη τέρματα του Γιώργου Καραδήμου στο 76’ και του ταλαντούχου Γιώργου Αλμαλιώτη στο 86’ και έκαναν ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α1.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Γιουματζίδης, Δέλλιος, Γαργάλας που πέτυχαν στο έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365