Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ακρίτας Σωσάνδρας - Δόξα Μελισσίου 0 - 3 / Δοξάστηκαν στην Σωσάνδρα οι Μαυραετοί

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Σάκη Αργυρίου για το Aridaia365

Ιδανική πρεμιέρα για την Δόξα Μελισσίου, που πέρασε σαν σίφουνας από την Σωσάνδρα επικρατώντας με σκορ 0-3 του τοπικού Ακρίτα.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν μια άκαρπη υπεροχή χωρίς όμως να απειλούν ιδιαίτερα, πλήν των φάσεων του Παρτσανάκη και του Ντόγκαρη που αστόχησαν σε τετ α τετ, με τους φιλοξενούμενους να προσέχουν τα νώτα τους και να ψάχνουν με αντεπιθέσεις κάποιο τέρμα χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού κι αυτοί σπατάλησαν μια καλή ευκαιρία με τον Γραμματικού.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και έφτασαν στο γκολ νωρίς στο 49’ με ωραίο σουτ του ταλαντούχου Κυριάκου Παναγιωτίδη.

Από εκεί και πέρα έλεγχαν τον ρυθμό του παιχνιδιού, παρότι οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, πέρασαν μπροστά, αφήνοντας όμως μεγάλα αμυντικά κενά και οι φιλοξενούμενοι τα εκμεταλλεύτηκαν άριστα αφού χτύπησαν ακόμη δύο φορές στο 79’ με τον Κυριάκο Παναγιωτίδη και στο 90’ με τον Βασίλη Χατζηδάκη, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη των Μαυραετών.

Αρίστευσαν οι διαιτητές κ.κ Σιδηρόπουλος, Βλαδίκας, Χατζηλιόντας.


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Σάκη Αργυρίου για το Aridaia365:































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365