Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Πέλλας

Και φέτος το Aridaia365 θα προσφέρει στους αναγνώστες του Live ροή των αποτελεσμάτων

Ξεκινάει η αγωνιστική δράση στην ΕΠΣ Πέλλας το Σαββατοκύριακο 22-23 Οκτωβρίου, με παιχνίδια της Α1 Κατηγορίας, ενώ ακολουθεί εμβόλιμη αγωνιστική την Τετάρτη.


Και φέτος το Aridaia365 θα προσφέρει στους αναγνώστες του Live ροή των αποτελεσμάτων.

Δείτε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, όπου διεξάγεται η πρεμιέρα της Α1, με σπουδαίες αναμετρήσεις:

1η αγωνιστική

Σάββατο

16.00

ΑΣ Γιαννιτσά - ΑΣ Πρόμαχοι

Άρης Παλαιφύτου - ΠΑΟ Κερασιάς

Ορφέας Ριζαρίου - Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου


Κυριακή 

16.00

Ακρίτας Σωσάνδρας - Δόξα Μελισσίου

Μ. Αλέξανδρος Πέλλας - Άρης Νησίου 

Ολυμπιακός Γαλατάδων - Νίκη Αξού

ΠΑΟΚ Δαμιανού - Εθνικός Γιαννιτσών


Ρεπό Μ. Αλέξανδρος Όρμας

2 σχόλια:

  1. Γεια σας, γεια σας, καλή χρονιά, η ώρα η καλή.
    Πρωτίστως ευχαριστούμε τον κύριο υπουργό που μας έβαλε στο μητρώο και θα λαμβάνει ο κάθε σύλλογος 3,4,5 μαρούλια συν τα μπόνους για στήριξη Στας εκλογάς της ΕΠΟ προς τον κύριο Μπρουτοταυρο!!
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΠΟ, κάποιοι τους λένε κωλοτουμπες, όχι,όχι, επιμένω ότι το έκαναν για το καλό του τοπικού ποδοσφαίρου. Άλλο τώρα αν μελλοντικά τρέχουν πίσω από τον Λευτεράκη και τον Μπρουτο!!
    Πάμε στα της ημέρας. Αναγεννάται από τις στάχτες της ο ΑΣ που θέλει την νίκη κόντρα στον Μαρινάκη της Βόρειας Αλμωπίας.
    Ενδιαφέρον αναμέτρηση στο Palai stadio, εκεί που οι γηπεδούχοι μαυροκιτρινοι τίθονται αντιμέτωποι κόντρα στην σκληροτράχηλη Κερασιά. Να σημειώσω ότι οι βουνίσιοι ειναι και ξεκουραστοι από τις αγροτικές εργασίες ( το κεράσι τελείωσε εδώ και 100 μέρες).
    Τέλος στο ενδιαφέρον παιχνίδι της σημερινής ημέρας, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ριζάρειο '44, όπου η τοπική Μπιλμπάο ( παίκτες μόνο από το χωριό), τίθεται αντίπαλος με τον φιλόδοξο 1.FC Ortzan.
    Καλή αρχή λοιπόν και καλή επιτυχία σε όλους.
    Βόρειος Άνεμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365