Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Πάει για τηλεοπτικό το παιχνίδι Κυπέλλου του Αλμωπού με την Λαμία

Μέσα στην ημέρα αναμένεται η επίσημη ενημέρωση

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ είπε το «ναι» στην Cosmote TV, με το συνδρομητικό κανάλι να εξασφαλίζει τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Και φέτος η Cosmote TV θα μεταδώσει τα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποδέχτηκε τη βελτιωμένη πρόταση που έκανε το κανάλι.


Συγκεκριμένα, το νέο ποσό που θα δοθεί αγγίζει τα 1.200.000 ευρώ (300.00 ευρώ περισσότερα από την προηγούμενη συμφωνία). Ετσι, η Cosmote, θα δείξει τους αγώνες του θεσμού μία ημέρα πριν ξεκινήσει η 5η φάση.


Αξίζει, δε, να τονίσουμε ότι το ποσό του 1.200.000 ευρώ μεταφράζεται ως εξής: Οι 800.00 αφορούν τα τηλεοπτικά δικαιώματα κι οι 400.000 ευρώ τα εμπορικά δικαιώματα.


Πάει για τηλεοπτικό το παιχνίδι του Αλμωπού με την Λαμία


Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365 η Cosmote από την στιγμή που επισημοποιήθηκε η συμφωνία της με την ΕΠΟ για τα δικαιώματα του Κυπέλλου, έχει εκφράσει την διάθεση της και είναι πολύ πιθανόν να δείξει το παιχνίδι του Αλμωπού με την Λαμία, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 15:00 στο στάδιο των Γιαννιτσών. Μέσα στην ημέρα αναμένεται η επίσημη ενημέρωση.




2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365