Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Σε ρυθμούς Erasmus+ το Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου Αλμωπίας

Δελτίο Τύπου

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε, η τετραήμερη επίσκεψη (2 – 6 Οκτωβρίου 2022) των Erasmus+ KA2 εταίρων μας στο πλαίσιο του προγράμματος  ΗΜΒΕ (Healthy Mind Body and Environment). Οι εταίροι, 37 στον αριθμό, επέστρεψαν στις χώρες τους (Κροατία, Λετονία και Γαλλία) παίρνοντας μαζί τους όμορφες εικόνες από την περιοχή μας και άριστες εντυπώσεις από την ποικιλία των δραστηριοτήτων, την οργάνωση και την φιλοξενία.


Το πρόγραμμα ΗΜΒΕ στοχεύει στην προώθηση της υγείας στον νου και το σώμα αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος με προοπτικές υιοθέτησης πρακτικών που θα διασφαλίσουν την αειφορία.


Η Διεύθυνση του σχολείου εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες σε όλους/ες όσοι πρόσφεραν τον χρόνο, τον χώρο, τις ιδέες, την προσπάθεια και την έμπρακτη βοήθειά τους, υλική, οικονομική και κυρίως με την μορφή εθελοντικής εργασίας. Πιο συγκεκριμένα: Στους Μαθητές/τριες και Εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου, τον σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων, τον Δήμο Αλμωπίας, την Δημοτική Επιχείρηση Λουτρών, τον σύλλογο Νέων Λουτρακίου, τον Πολιτιστικό σύλλογο Λουτρακίου, την Ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, τους Επαγγελματίες Λουτρακίου και όλες τις Κυρίες που βοήθησαν καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας και πραγματοποίησης της φιλοξενίας.


Σημειώνουμε, ότι η Εθνική Μονάδα Συντονισμού για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ είναι το ΙΚΥ (Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών), το οποίο αποτελεί Δημόσια Αποκεντρωμένη Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365