Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Πέλλα: Οι James Bond που δεν άφηναν από τα μάτια τους τον Πρωθυπουργό

Πάνω από 30 άντρες και γυναίκες συνέθεταν την φρουρά του πρωθυπουργού
Την Πέλλα επισκέφθηκε κατά την χθεσινή ημέρα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και όπως ήταν φυσικό τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, αλλά παράλληλα και διακριτικά.

Κουστουμαρισμένοι πράκτορες, άντρες της ασφάλειας, απλοί αστυνομικοί, αλλά και εκπαιδευμένοι σκύλοι συνέθεταν την φρουρά του πρωθυπουργού, η οποία θύμισε κατασκοπευτικές ταινίες του James Bond.

Από τις προηγούμενες μέρες της επίσκεψης είχαν κάνει την εμφάνιση τους στην Πέλλα άνθρωποι της ασφάλειας του Πρωθυπουργού, οι οποίοι σκάναραν όλους τους χώρους τους οποίους θα επισκεπτόταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μόλις το όχημα του πρωθυπουργού έφτανε στον προορισμό του, ένας εκπαιδευμένος άντρας της προσωπικής του φρουράς αναλάμβανε να ανοίξει την πόρτα για να κατέβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η πόρτα άνοιγε μόνο αν δινόταν εντολή μέσω ενδοεπικοινωνίας ότι ο χώρος ήταν καθαρός και δεν υπήρχε κάποιος κίνδυνος. Ακόμα και στις επαφές του πρωθυπουργού με τους πολίτες, ανάμεσα τους διακριτικά πάντα υπήρχαν άντρες ή γυναίκες της ασφάλειας του πρωθυπουργού, όλοι με ενδοεπικοινωνία. 

Λίγη ώρα πριν την εμφάνιση του πρωθυπουργού εκπαιδευμένοι αστυνομικοί σκύλοι έψαχναν τον χώρο για να εντοπίσουν εκρηκτικούς μηχανισμούς ή κάποιο άλλο ύποπτο αντικείμενο.

Πάνω από 30 άντρες και γυναίκες συνέθεταν την φρουρά του πρωθυπουργού, κάποιοι, αν όχι όλοι οπλοφορούσαν, δεν τον έχασαν δευτερόλεπτο από τα μάτια τους και συνεργάστηκαν άψογα με την Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365