Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Τελικό: Το αποτελέσματα και οι σκόρερ στον αγώνα κυπέλλου Αλμωπός Αριδαίας - ΠΑΣ Λαμία

Τελικό: Το αποτελέσματα και οι σκόρερ στον αγώνα κυπέλλου Αλμωπός Αριδαίας - ΠΑΣ Λαμία

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 15:00


Αλμωπός Αριδαίας - ΠΑΣ Λαμία 0-2 (Τελικό)

0-1 Προβυδάκης (25’)

0-2 Marmentini (60’)


Συνθέσεις:

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Dokic, Παρασκευάς, Σέχου, Τσιμπούκας, Γιαλαμούδης, Έππας, Πέλκας, Κολλαράς, Πόποβιτς, Γιουκούδης, Πέττας


ΠΑΣ Λαμία (Φέστα): Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Νούνιεζ, Σλίβκα, Μαρμεντίνι, Μπενίτεζ, Ασκόφσκι, Ρόμανιτς, Γιακουμάκης.


Αποτελέσματα ημιχρόνου στα ματς για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας


ΑΕΛ – Λεβαδειακός  1-2

Καλαμάτα – Παναιτωλικός  2-1

Καλλιθέα – ΝΠΣ Βέροια  1-0

Πανσερραϊκός – Παναχαϊκή  1-0

Αλμωπός Αριδαίας – ΠΑΣ Λαμία  0-1

5 σχόλια:

  1. Ούτε 50 άτομα από Αριδαία κατάντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν η δική σου τσέπη είναι γεμάτη το μόνο που μπορείς να πεις είναι η λέξη κατάντια.. Κατάντια είναι το μυαλό που κουβαλάς μάλλον γιατί έχεις σκεφτεί ότι πλέον πολύς κόσμος δεν έχει λεφτά για να πάρει ακόμα και γάλα για τα παιδιά του.. Όποιος έχει την δυνατότητα πάει και ψυχαγωγείται κ καλά κάνει όχι όμως να λες κατάντια επειδή απλά κατάφεραν να πάνε μόνο 50 άτομα.Βαλε το μικρό μυαλό σου να σκεφτεί πως για να δει κάποιος τον αγώνα χρειάζεται 10€ εισητηρίο και 10€ βενζίνη .Με 20€ θα ψωνίσει τα βασικά για φαγητό στο σπίτι του.. Και εμάς μας αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά δεν είναι κατάντια που δεν μπορούμε να πάμε..Κάπου λίγο ξεκαβαληκεψτε...

      Διαγραφή
  2. Ακύρωσε κανονικό γκολ στο 45’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρα η ομάδα…καλή χρόνια να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά να πω πως το ματς το έδειχνε και το κανάλι της Cosmo ote ήταν κι αυτός ένας λόγος όπου δεν είχε κόσμο όσο θα έπρεπε, όσο για το γκολ του Αλμωπου το είδα στην τηλεόραση δύο φορές την φάση ήταν όντος οφσάιντ,μη μου πει κάποιος ότι το λέω από κακία για τον Αλμωπο καί αποδείξει είναι ο γιός μού εκεί, εύχομαι τά καλύτερα για τον Αλμωπο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365